Rendezőre lelt a Halo: The Movie

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre megtalálták a Halo mozifilm rendezőjét. A megtisztelő feladatot az első filmes Neill Blomkamp kapta, a producerek pedig Peter Jackson és Fran Walsh lesznek.
Végre megtalálták a Halo mozifilm rendezőjét. A megtisztelő feladatot az első filmes Neill Blomkamp kapta, a producerek pedig Peter Jackson és Fran Walsh lesznek.


Ne csodálkozzatok, ha nem csöng ismerősen Neill Blomkamp neve, ugyanis nem rendezett még egy mozifilmet sem, de állítólag nagyon tehetséges. A dél-afrikai származású úriember több díjat is bezsebelt már reklám- és rövidfilmjeiért, de ez lesz az első egész estés megbízása. 2005-ben szobrot nyert az Alive in Joburg kisfilmjével és szintén tavaly három Clio Award-ot, valamint egy Visual Effects Society Award-ot zsebelt be az emlékezetes Citröen (transformers) reklámjával. A Universal Pictures megbízásából a speciális effekteket Peter Jackson saját cége, a Gyűrűk Uráért Oscarral is jutalmazott Weta Digital készíti. A filmet hamarosan kezdik is már forgatni Wellingtonban és Új-Zélandon, az utómunkákat pedig a Weta, a Stone Street Studios és a Park Road Post végzi majd. A Halo: The Movie legkorábban 2008. nyarán kerül mozikba.
7.
7.
Mast3rmind
2008 nyara LOL akkor lesz a Vasember is xD
6.
6.
riccor89
Ha az az ember tényleg tehetséges akkor csak is jó filmet fog készíteni a HALO-ról. Ráadásul a efekteket sem akárkik csinálják.Ebből rosz film nem lesz!
5.
5.
Ca$h
Én meg bízom PJ-ben, amiben az ő keze van rossz nem lehet! Bizzatok benne! Nagyon NAGYON jó lesz film!
4.
4.
wasaby44
Én szimplán kíváncsi vagyok. Hátha egy játékból készített film végre jól sülne el...
3.
3.
Newil
Az a reklám tetszett,remélem ez is jó lesz,bár ez egy kicsit hosszab lesz. :)
2.
2.
FNorberto
Nem tom mért kell egy ilyen nagy költségvetésű filmet egy ijen névtelen amatörre bízni?Az ilyen senkik kezdjék valami kisebbel!
1.
1.
Micro Face
jó lesz ha csinálnak róla fílmet.De a Hitmenről a fílm hól van mert 2006-ra irérték.Nem tom hogy ez kész lesz-e,de jó lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...