Hamarosan multizhatunk is a Just Cause 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 22.
  • Korai verzió
Link másolása
A kaotikus nyitott világú akciójáték multiplayere már bétafázisban van: ha a fejlesztők nem is raktak többjátékos módot a Just Cause 3-ba, a Nanos csapata legalább modként megcsinálja.

Hasonlóan az előző részhez, a Just Cause 3-hoz is készül a rajongói multiplayer mód. A bétaverzió december 20-án startolt volna el PC-n, de nem várt hiba lépett fel a szerverrel. A lényeg az, hogy a napokban tutira megkapjuk majd a modot, amit 2017 januárjában vagy februárjában a stabil, 1.0-s verzió követ.

Korábban két mod is készült a játékhoz, az egyik gazdája, Cameron Foote már a Just Cause 2 multiján is dolgozott. Az ő munkája végül felkeltette a svéd Avalanche Studios figyelmét is, és állást ajánlottak neki. Az ő kiegészítőjéből értelemszerűen nem lett semmi, de a másik csapat, a Nanos folytatta a munkát, még akkor is, ha a tagok igencsak elfoglaltak mostanság.

A mod jelenleg csak a PC-s verzióhoz érhető el, ám az Avalanche szerint a jövőben konzolokra is megjelenhet.

4.
4.
anarchoid
Csipazanam ha lenne gepem amin elfut megvettem , legutobbi steam vasarkor es amikor beszolt , hogy nincs eleg memory es el se indult ;) az elvette a kedvemet, ment refundra ;(
3.
3.
fehersam
#1: Bizony, a hetekben újratelepítettem PS4-re, és 1-2 robbanásnál mintha diavetítést néztem volna.
2.
2.
Stranger
Gondolom küldetéseket így sem lehet együtt, persze így is nagyon jó mod... de alapból így kellene megjelennie és küldetésekhez co-op lehetőséggel, egy ilyen játék sztem már nem izgi egyedül...
1.
1.
maktub
Konzolon a framerate gondokat se ártana megoldani. Akkor se volt leányálom, amikor megjelenéskor megvettem, azóta viszont állítólag még romlott is a helyzet ahelyett, hogy javult volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...