Újabb felmérés készül a játékosok szokásairól

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 22.
  • Hír
Link másolása
Folytatódik a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozata, a kutatók immár hatodik alkalommal kérdeznek meg titeket, játékosokat a szokásaitokról és a játékokkal kapcsolatos motivációitokról.

A GK-n évről-évre összefuthattok a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozatának aktuális felvonásával, és szerencsére szép számban segítitek is a kutatókat abban, hogy jobban megismerhessék a szokásaitokat. Kérünk titeket, áldozzatok rá most is tizenöt-húsz percet a kitöltésére!

Miért érdemes? Nos, egyfelől a válaszaitok tényleg számítanak, ezeket évről-évre összegzik és kiértékelik a JátékosLét munkatársai - a tavalyi eredményeket (illetve az azelőttieket) itt találjátok meg. Másrészt a kitöltők között 100 ezer forint értékű 576 KByte-vásárlási utalványt sorsolnak ki a kutatók, úgyhogy már ezért is érdemes nekifutni. Hajrá!

Kitöltöm a kérdőívet!

8.
8.
Extol
Van maszturbációs kutatóközpont is?
7.
7.
pszihoapu
a fasze kell ugyanazokat a kerdeseket otszor feltenni mas szo sorrendben? out.
6.
6.
markoci555
ha jól emlékszem 2 éve töltöttem ki elsőnek és nagy baromságok voltak benne, tavaly már kevésbé, most meg elég okés volt, vagy csak én változtam meg és sz*rok bele már az ilyen dolgokba...
5.
5.
Norbiii
Szokásainkról? Csak játszom, és kész. Ez egy jó kis szórakozás, kikapcsolódás, részemről nem több...!
4.
4.
Provi
#3: Köszi az infót! :)
3.
3.
Heldengeist
1.
1.
Edgar26
Na én ezt tavaly kitöltöttem, még egyszer nem fogom. A huszadik kérdés után, amikor azt firtatták, hogy szoktam-e másokkal ismerkedni, miért, szoktam-e agresszív lenni, miért, meg akarok-e másokat semmisíteni... nem folytatom a sort, elég volt. Pedig szívesen segítek, de ez a kérdőív nagyon mellélőtt nálam és úgy emlékszem másoknál is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...