Megérkezett az Alien: Covenant trailere

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Alien-rajongók igazán ütős ajándékot kaptak karácsonyra: befutott a májusban érkező új mozifilm előzetese. Ridley Scott ezúttal a Covenant űrhajó legénységének történetét meséli el a galaxis egyik távoli pontján.

Az űrhajó legénysége egy ismeretlen bolygón landol. A feltérképezetlen planéta igazi paradicsomnak tűnik a kolonizálók számára, de valójában egy sötét és veszélyes hely. Amikor felfedezik, hogy mivel állnak szemben, menekülniük kell.

Az Alien: Covenant május 19-én kerül a mozikba.

61.
61.
McDuff
még mindig nem akarom elhinni hogy annyi halogatás és szerencsétlenkedés között egyszer csak már itt van, nekem ez gyanús...vhogy úgy rémlik hogy 1 éve ennek a filmnek még címe se volt, se forgatókönyv, 2 éve meg még maga Ridley Scott mondta hogy szerinte ma már egy Alien film nem tudja úgy meglepni a közönséget mint anno és meg se akarja csinálni.
60.
60.
shatterhand
#59: Na, ezt szerettem volna hallani. Erről nem tudtam
Köszi

59.
59.
KőbányaKispest
#57: Egy talk showban volt Scott és ott kérdezte tőle a faszi, hogy szerinte rendben van-e az, ha kijön a mozinéző az ő filmjéről és 666 kérdésre nincs értelmes magyarázat meg minden egyes jelenetre van 3 kérdés, amire azt felelte, hogy igen, ez nem úgy jött át, ahogy elképzelték. (magyarán szar lett az egész)

És mivel nem is mint hivatalos folytatásként jön ez a rész már, tehát nem Prometheus 2 vagy hasonló, igy ez egy burkolt dolog. Pláne 2 szereplő jön át, abból is az egyik pár szerepért, a másik mert ő a droid.

55.
55.
shatterhand
#54: A scott fele reszt hol olvastad?:belatta, meg faszsagot krealt
54.
54.
KőbányaKispest
#53: 'Az Alien: Covenant egyszerre két lovat fog megülni, folytatni fogja a Prometheus történetét (ott is volt a fotókon és az előzetesben is David, az android), de tovább fogja vinni az Alien-filmek tradícióját is, nevezetesen hogy szörnyű, péniszfejű lények mészárolnak le benne embereket. '

Indexen volt ez a cikk.
53.
53.
shatterhand
52.
52.
flydomi
#39: Nagyon jól összefoglaltad.
Csak egy dolog hiányzik:-az,hogy a "teremtők" által létrehozott biológiai cucc(esetleg biológiai fegyver) miatt változik meg az ökoszisztéma.

Én arra leszek kíváncsi,hogy véletlenül hozták létre ezt a fajt a teremtők,vagy szándékosan,tudatosan csinálták őket.
50.
50.
KőbányaKispest
#40: Igen is meg nem is.

Igen, mert valahol folytatja, meg ahogy előttem irták, hogy a Naomi Reapece is elmegy megkeresni a "teremtőket" (jézusatyauriamisten) mig a David a robot szál is új fejezetet vesz.

De ciméből látszik, hogy a Prometheust el akarják törölni burkoltan, és teljesen új alapokra rakják a sorozatot. Ott Scott bácsi is belátta, hogy elképesztő baromságot csináltak. Nem lett volna az rossz, de sajnos bődületes faszságot sikerült kreálni.
49.
49.
Aanash
#46: Ezt nem tudtam, köszönöm az infót.
48.
48.
Formula1fanatic
#16: Elkeserítő, hogy a sci-fi műfajban többek közt ezek az utóbbi 5 év legnagyobbjai. Persze ez nem igaz mert az automata :D Ez utóbbit akár kétszer háromszor is meglehet nézni :D
47.
47.
shatterhand
#45: Gondolom az se robot eredetileg. Ahoy szokott lenni az alienben: a keszitorol mintaztak
46.
46.
Ruvik
#45 Walternek hívják és ő valamelyest David alteregója egy másik testben. Sokkal kevesebb humorérzékkel.
44.
44.
Extol
Emberi szint: Úgy akarnak kolonizálni hogy messze alulmaradnak a feladathoz
42.
42.
_NMI_
#40: Nem tudom.


Olvasd el a többi kommentet. Ne legyél lusta ;)
41.
41.
shatterhand
40.
40.
KASBEJ
Tudom, hogy lusta vagyok és lehet, hogy már írta valaki, de nem szeretném elolvasni az összes kommentet. Csak annyit szeretnék tudni, hogy ez a 2012-es Prometheusnak a folytatása ugye?
37.
37.
DON GONDOCS
http://www.alien-covenant.com/news/alien-covenant-trailer-analysis-first-look-at-neomorph
34.
34.
shatterhand
Majd meglatjuk. Trailertol jobbat vartam es kevesebb spoilert.
33.
33.
KőbányaKispest
Hogy mi a jó isten bajotok van megint. Nem akarok a trailer alapján itélkezni, mert azt sose szabad, de most szerintem nem lesz baj. Jó lesz ez májusban.

32.
32.
flydomi
#29: Reboot?Tudod,hogy mi a szó jelentése? :)
Mert szerintem halvány fogalmad sincs,hogy miről makolsz :)
Ha reboot lenne,azt bejelentették volna,ahogy a többi filmnél. ;)
De hát egy sötét nyavajgostól nem lehet elvárni azt,hogy épeszű hozzászólást írjön.Inkább fikázik egy nagyot,de még a filmet nem látta. :)
31.
31.
piskóta
#28: Nem, nem barátom. A gond azzal van, hogy csak annyit írsz "ez sületlenség", de nem próbálsz meg érvekkel rácáfolni. Legalább magyaráznád meg, hogy hol tévedek.
És azt, hogy "ez nem az én véleményem" , ezt pontosan mire alapozod? Nem rémlik, hogy ismernénk egymást.
29.
29.
daenath
Prometheus es Alien reboot egyben. pffff....ennel tobbet vartam!
28.
28.
hedzsooo
#24: Jó csak ezzel meg az a gond hogy szerintem ez nem a te véleményedet hanem valahol csak olvastad ezt a sületlenséget amiben persze van 1 kis igazság is, mint mindenben. Ezt amúgy nem csak neked írtam, hanem én is csak sajnos úgy általában.
27.
27.
hedzsooo
#2: Jó tudjuk, nem vagy jó passzban mostanában, + oda is szeretsz kommentelni, ahol a téma téged 1ébként kurtára nem érdekel de hát ez van, ezt kell szeretni, ennyi
26.
26.
hedzsooo
Mit értetlenkedtek gyerekek, ez nem remake lesz de 1ébként várós nagyon, anyag lesz! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...