60 éves korában elhunyt Carrie Fisher

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 27.
  • Gyászhír
Link másolása
A Carrie Fisher családját képviselő Simos Halls nemrég kiadott közleményében megerősítette, a karácsony előtti szívrohama miatt kórházba került színésznő a szövődmények következtében elhunyt.

Carrie Fisher még pénteken, egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot, ahol több mint 15 percen át kellett újraéleszteni. A landolás után azonnal egy Los Angeles-i kórházba szállították, és bár vasárnap még úgy tűnt, stabilizálódott állapota, a család szóvivője helyi idő szerint reggel 9 órakor megerősítette, hogy az egykori Leia hercegnő 60 éves korában elhunyt.

Fishert utoljára a jövőre mozikba kerülő Star Wars: Episode VIII-ban láthatjuk majd.

Legyen neki könnyű a föld!

78.
78.
Extol
Azóta már az édesanyja is elhunyt
77.
77.
Machiavelli
Nagyon sajnálom szegényt, mert kiskoromban láttam először a Star Wars eredeti trilógiáját benne Leia hercegnővel és most úgy érzem mintha kihasítottak volna egy kis darabot belőlem. Számomra az egész Star Wars cím nagyon sokat jelentett és most ennek egy elég jelentős darabkáját veszíthettük el Carrie Fisher halálával. Őszintén sajnálom az erő legyen vele és nyugodjon békében! :(
73.
73.
DON GONDOCS
Megritkultak a kommentek mióta utoljára itt jártam.
70.
70.
Heldengeist
Mindkét oldal érthető, naponta több mint 150 ezer ember hal meg a világon. Mintha egy-két naponta egy-egy magyar megyeszékhely ürülne ki. Egyrészt ha minden egyes emberről megemlékeznénk, akkor mást sem csinálnánk, csak végigszomorkodnánk az életünket, másrészt ha a 150 ezerből egy pont híres, az rögtön személyes tragédia.

A másik oldalról meg egy híres ember közvetlen hatással van mindenki életére, a munkássága személyes élményeket jelent akár még akkor is, ha nem volt rajongó, így természetes, hogy sokkal jobban felkapja az rá az ember a fejét, mint a feketeafrikai Mbugdai Khahit Alira, akiből minden nap ezer születik és ezer hal, mielőtt járni megtanulna.
69.
69.
Norbiii
Véleményem szerint ezen hír alatt nem illendő az, ami most megy, persze megtehető!

Ilyenkor az ember vagy együttérez és ezt békésen kifejezi, ahogyan szokás, (pl: Nyugodjék békében!) vagy nem ír semmit! Ez a véleményem!
44.
44.
Yanez
Én teljesen egyetértek az előttem szólókkal, ami a színészt és az embert illeti. Ez nem vitás. Ez viszont mégiscsak gyászjelentés, ami annyit tesz, hogy meghalt egy ember. Többé már nem lesz velünk. Ilyenkor illene leróni azt a kis tiszteletet, amit érdemel azért a kis jóért/pozitívumért, amiért szerettük. Egész életében és azután is lehet szidni, de jelenleg ez a halálhíre, ennyi csöpp tisztelet kijár neki, ha másért nem is, de azért a szerepért. RIP.
35.
35.
GAMEROD
Ez olyan dolog hogy most például leszarod mi van például Elton John-al vagy Robbie Williams-al, sokak eszébe nem jutna meghallgatni egy dalukat se, ha rádióba megy egy számuk azt se tudják hogy ők énekelnek de ha jönne a hír hogy meghaltak akkor ismét felriadnának 2-3 napra aztán menne minden tovább a régi kerékvágásban.
31.
31.
DON GONDOCS
Mert amikor valakiről megemlékezünk, nem azon csámcsogunk, hogy milyen rossz életet élt. Hanem hogy mit vesztettünk attól függetlenül hogy mennyire volt ismert vagy kevésbé népszerű színész vagy énekes. Persze mindig van mint felemlegetni.
29.
29.
GAMEROD
Hirtelen milyen George Michael és Carrie Fisher rajongó lett mindenki, ezelőtt pedig a kutya nem foglalkozott velük. George Michael felkapott volt a 90-es évek elején de nem volt népesebb tábora mint akármelyik más brit énekesnek, Carrie Fisher se nagyon foglalkoztatott, a nevét se tudtam eddig.
24.
24.
Perseus84
Jah es hogy a hirhez is szoljak nagyon sajnalom a szinesznot. Nagyon szimpatikus volt meg az Ebredo eroben is hogy jatszotta az oreglanyt.
Tudni kell rola meg azt is hogy az elso trilogia utan depresszios lett mivel mindenki Leia-kent emlegette ezert kesobb otthagyta a szineszkedest es irni kezdett. Hatalmas respekt hogy visszatert az uj reszben megha csak par percre is
18.
18.
ollie92
NE drogozzatok gyerek ! A drog az rossz, értem ?
17.
17.
dcba
#15: Azzal is rengeteget foglalkozik a media es mindenkit elborzaszt ami arra folyik, de nyilvan egy Gamekapcson csak jatekokkal, filmekkel es mas geek-eknek fontos hirekkel fogsz talalkozni es nem allnak neki kivesezni, h miujsag a kozelkeleten.
16.
16.
DON GONDOCS
https://media.giphy.com/media/hQvZOb2tFVE0U/giphy.gif

:( Nyugodjék békében
15.
15.
Sajnálom, hogy elment. Túl fiatal volt hozzá.

De tegyük hozzá, az ő halála bolhafing ahhoz képest, ami Aleppóban történik/történt..Felkapjuk a fejünket egy-egy hírességen, de közben emberek milliói halnak meg a világ minden táján, sokan közülük nagyon erőszakos, durva halált..
14.
14.
Extol
Nem tűnt komolynak az állapota, a média nem foglalkozott sokat az üggyel. Legalábbis a hazai média.
Sajnos az ő hajójára mi már nem követhetjük, de a képernyőn/vásznon velünk marad.
Mind csillagpor vagyunk.
13.
13.
giga321
Ember. És még mindig van 4 nap hátra. Mi a retkes faszom van már ezzel az évvel? Legendák, ikonok, hírességek, igaz emberek. Mi jöhet még?
12.
12.
DON GONDOCS
Nyugodjék békében. Sajnos újabb ikonikus színész egyesült az erővel, az sw színészei közül.

Mintha milliók kiáltottak volna fel rémületükben, aztán néma csend lett.

11.
11.
joshfeed
Felfoghatalan számomra... Emlékszem milyen szerelemes voltam bele gyermekoromban. Én a filmet 1981-ben láttam 6 évesen és Édesanyám súgta végig a fülembe a felíratot akit sajnos szintén idén vesztettem el. Akkor a film a retinámba égett ő és az össze karakter is. A filmet szószerint tátott szájjal néztem végig mert ilyen vizuális élményt addig film így nem jelenített meg.
Én annak örülök ha lehet ilyet mondani hogy a Rogue one-ban kikerekedett New hope története és még megélhette.
George Michael a napokban még a többi híresség is akik idén eltávoztak.
Gyalázatos év volt.
Az erő legyen a hercegnővel egy messzi-messzi galaxisban is... :(
10.
10.
KőbányaKispest
Nagyon szomorú. Megrázó hir.

Nyugodj békében Leia. Az erő legyen veled!
9.
9.
Macifasz
2016...most már nyugodtan megrohadhatnál...de komolyan! :-( RIP. :'(
8.
8.
strike19
Nyugodjon békében!
Én mai napig odáig vagyok érte.
A szobám falán van a birodalom visszavág posztere ahol Harisson Ford-al majdnem smárolnak.
Azért ezt SW posztert választottam mert romantikus.Meg a Luke a Tantaun is menő.
4.
4.
Norbiii
Ilyen nincs! :(Nyugodjék békében!

Most karácsonykor George Michael, most meg a mi kis Leia hercegnőnk Carrie Fisher is. :(

Tavaly nagyapám hunyt el pont karácsonykor, 11 éve meg szintén karácsonykor a pót nagypapám.....:(

Nyugodjék békében!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...