Visszatér a Double Dragon

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Épp csak megemésztettük a karácsonyt, a meglepetéseknek még mindig nincs vége! Az Arc System Works bejelentette, hogy készül a Double Dragon 4, amely a sorozat teljes értékű folytatása lesz retro küllemben.

Hosszú évek után végre igazi folytatást kap a NES-en debütált klasszikus sorozat, a Double Dragon. A frissen bejelentett negyedik rész is egy oldalra scrollozós bunyós cím lesz, melyben szépen móresre kell tanítanunk az utcai bandák tagjait. Pont, mint 30 éve.

Az Arc System Works nem is vesződik új grafikus motorral, a Double Dragon 4 is retro grafikával operál, a karakterek sprite-okból állnak, és a játékmenet sem változott semmit. Lesz sztorimód, kétfős duel-mód, japán mód és valami meglepetést is kapunk.

A játék PS4-re és Steamre érkezik 2017. január 30-án.

9.
9.
ilovenancythompson
ahelyett hogy csinálnának egy újat, kézzelrajzolt grafikával, gyönyőrűet és tartalmasat...ezeketa fosokat nyomatják. Gáz.
8.
8.
DON GONDOCS
Már cseng a zenéje a fülemben :D
7.
7.
rossitibi
Nem tetszik! A 3. Sokkal jobb volt.Meg szebb is.Imádtam! Sok 20-asomat elnyelt :) 2016-ban ilyen játékokkal jönni...És rengeteg van belőlük. Ennyire viszik?
6.
6.
aordog
Én játszottam PC- n Double Dragon-nal és a hangulat gyenge volt, viszont a grafikája ettôl sokkal jobban nèzett ki. Talán Double Dragon Neo volt a címe...
Amúgy ez volt gyermeknek az 1-ik legjobb game..
Amikor ment a Street Fighter a moziban...utána volt Double Dragon film is. Mai szemmel röhejes, de akkoriban nèzhetô film volt. Rajongóknak érdemes pótolni. A kék és a piros ruha ott is jelen volt...és amikor meglett a medál....tudtak egysègben harcolni és a pörgôrugás halálos volt :) HATALMAS !!
5.
5.
Yanez
Egyik nagy kedvencem volt anno, de azért kaphatott volna egy mai külcsínyt...
4.
4.
kukac450
A legjobb hír, amit mostanában kaphattam. Egyik örök kedvenc nes sorozatom a double dragon, ha a második és a harmadik rész feelingjét hozni fogja, nem fogok csalódni. Pörrrrgőrúgás.
3.
3.
dcba
#2: Sztem van piaca, csak tuti nem 20 euroert amennyiert valoszinu arulni fogjak. De en pl rajongok a 8 bitert es a retroert es ha mondjuk 5 euro lenne ez es lenne benne online coop, akkor tuti mar vennem is meg.
2.
2.
Gykrizsi
Szerintem az ilyen játékoknak már nincs piaca, túl egyszerűek, kevés bennük a játékmeneti lehetőség. Sajnálom a céget, mely 2017ben ezzel tud előállni csupán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...