Modderek hozzák el Liberty Cityt a GTA V-be

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 3.
  • Letöltés
Link másolása
Grandiózus projektre vállalkozott az OpenIV mögött álló csapat, a srácok Liberty Cityt is hozzácsapnák a Grand Theft Auto V világához. Ha már a Rockstar nem igazán gondolkodik egyjátékos DLC-kben...

Az OpenIV nevű moddereszköz mögött álló orosz csapat bejelentette, hogy elhozza nekünk Liberty Cityt a GTA V-be. Habár most is elérhető néhány kiegészítő, amely arra hivatott, hogy átfazonírozza a legutóbbi GTA-játékot, az OpenIV modja jóval nagyobb vállalkozás: nem cserél ki semmit a programban, így nem kell lemondanunk Los Santosról és környékéről sem, Liberty Citybe a tengeren keresztül juthatunk majd el.

A mod kipróbálásához a GTA IV (vagy az Episodes from Liberty City) is szükséges majd, az ugyanis az előző játék fájljaival dolgozik; a konvertáló eszköz néhány plusz asset társaságában teszi ki a kiegészítőt, ezt kell telepítenünk a GTA V-höz. Mivel a projekt még az előkészületi fázisnál tart, látnivalókkal sem tudunk szolgálni, de az orosz brigád szeretné, ha mihamarabb elkészülne.

Az OpenIV egyébként eredetileg a GTA IV-hez készült, erre utal a teaser videóban elsütött "vissza a gyökerekhez" szöveg is.

6.
6.
Matt8888
#5: Bocsánat, megfeledkeztem a posztról.
Anno benne voltam hasonló projektekben szóval igen elmondhatom szerintem, hogy értek hozzá annak ellenére, hogy jó pár éve volt. Viszont nyilván azóta változtak az idők és jobbnál jobb gamek jöttek ki és modder toolok, de továbbra is érdekel téma pláne, hogy nem igen látni minőségi modifikációkat.

Szóval srácok, bár ez még nem mostanra szól, ahogy írtam is lentebb, de szívesen látnék mást is ha arról van szó, hogy fejlesszünk! Nagy szívfájdalmam, hogy ilyen hosszú idő óta nem kapott új köntöst a Vice City. Nagyon élvezetes volna megint átélni azt a csodálatos játékélményt új formában, mint amikor az első alkalommal ültem a gép elé és játszottam vele.

Egy szó mint száz, bizonyára lesz még róla cikk, ami releváns lesz szóval, időről időre fel fogom vetni a témát. Ha mást nem akkor marad a blog itt és akkor majd toborzunk (remélhetőleg).
5.
5.
Norbiii
#1: Szabad megkérdeznem, hogy érted? Esetleg értesz hozzá vagy ilyenek? Mert nagyon örülnék neki! :)
4.
4.
Norbiii
Egy GTA V grafikával én egy Vice City-t szeretnék, de nagyon szeretnék, a 80s évek hangulata visszatérhetne modern változatban.....
3.
3.
ATi0021
Tehették volna kicsit távolabb is Los Santostól.

1.: Remélem pár év múlva a Rockstar segít és végre megcsinálják a felújított Vice Cityt. Igazán megérdemelné! :)
2.
2.
Garfartix
#1: https://www.youtube.com/watch?v=ATMR6F30u_U

Ezt lenne jó kibööviiteni, szerintem nagyon laza lenne visszatérni. Egy év múlva pár modellel talán ki tudlak segiiteni :)
1.
1.
Matt8888
Magam részéről a Vice City-t látnám nagyon szívesen ebben a köntösben. De még az is lehet, hogy 1 év múlva bele is kezdek.

Ha netán valakit érdekel a dolog még itt az oldaon akkor majd mához körülbelül egy évre írhatok róla egy blog-ot. (Vállalkozó szelleműek véleményét szívesen fogadom!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...