Frissítve: Hamarosan itt a Diablo remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 5.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard Entertainment egy új trailerben magyarázza el, mi várható Diablo III hamarosan megjelenő frissítésében, az Anniversary Patchben, amellyel végre elstartol a The Darkening of Tristram event is. Ez lesz az első Diablo remake-je.

December 31-én ünnepelte huszadik születésnapját az első Diablo. Az ünneplés keretében a Blizzard összes játékában Diablo témájú eventek indultak, de mi a klasszikus első rész remake-jére vagyunk kíváncsiak.

A The Darkening of Tristram event keretében az első játék mind a 16 pályáját feldolgozzák egy új kazamatában. A látvány, az animációk, a hangok, a felhasználói felület és az irányítás szintén a nagy elődöt idézi majd, tényleg úgy fogjuk érezni, mintha visszarepültünk volna húsz évet az időben.

A csapat legfrissebb blogbejegyzése szerint a móka a Diablo III 2.4.3-as frissítésével élesedik. A tapasz napokon belül letölthetővé válik, míg az eventen csak januárban vehetünk részt, utána egy évig búcsút inthetünk az első Diablónak.

Az új videóban a Blizzard fejlesztői magyarázzák el, hogy mi várható pontosan a javításban.

Update! Az évfordulós patch megérkezett, mától január végéig minden nosztalgiázó játszhat az első Diablo remake-jével. Ezzel együtt a konzolos verziók is frissültek, a javítással élesedett a PS4 Pro-támogatás, így immáron 4K-ban is futtatható a játék.

12.
12.
Just S
#10 Én úgy tudom patchként jön a necromancer szoval nem is kell pénzt kiadnod :)
11.
11.
Just S
#10 Én úgy tudom patchként jön a necromancer szoval nem is kell pénzt kiadnod :)
10.
10.
suresz
9.
9.
DarkLord
Én a PTR-ben már kipróbáltam meg írtam is róla sok negatívumot... ha ilyen lett volna a Diablo 1 anno, akkor már nem is létezne a franchise :D Jól tették a fejlesztők közül, akik léptek, mert látták, hogy menthetetlen irányba indult el az egész játék itt, megint kellene egy restartot venni és nem egy krva karaktert kiadni pénzért, amit most tesznek, eddig a WoW-on kívül (Diablo, Starcraft, Warcraft, mindig mindent első napon vettem meg tőlük, de ez lesz az első, mikor nem fogok pénzt adni azért, hogy 1 karit kapjak hiába Diablo).

Persze befognám a pofám és örülnék, ha jött volna egy kieg, azzal kicsit elfeledtették volna velem, hohy tavaly nem is játszottam a Diablo-val vagy egy D4 bejelentéssel is kicsit elkussolt volna mindenki :D de így marad a puffogás meg a szeretett játékunk mellőzése inkább.
8.
8.
Ecneb
Tegnap este updatelte magát diablom (ps4) és ekkorát már rég csalódtam. Mondjuk blizard mostanában nem sok olyat csinál, amire büszke lehetne!

16 pálya, ami felidézi a régi diablo feelinget?! Miről van itt szó? Alap diablo 3 pályák voltak betéve és csak egy pixelezett filtert húztak a kamerába, ezt nevezem kurva nagy munkának.
A szörnyek első ránézésre ugyanúgy néznek ki, mint diablo 3-ban, kivéve magát diablót, az (valamennyire) hasonlít is a régi énjére.

1 dolog tetszett egyedül, hogy a kemény 45 perc, amíg tartott a 16 pálya felfedezése, a zene és a hangeffektek voltak.

Ők ünneplik a 20. évfordulót, a játékos társadalom meg nem tudja, hogy sírjon ezen a hatalmas nagylelkűségen vagy nevessen.
(offolásos beszólásokkal kíméljetek!)
7.
7.
Gykrizsi
Azt nem vágom miért kell egy évre korlátozni, ha most nincs időm rá, akkor várhatok egy évig rá, ezt a baromságot. Egy év múlva diablo 4-t akarok már, nem megint ezt.
6.
6.
Ra1D3n
#5: Hagyd rá. Ő most nagyon megmondta a tutit :) Bevallom, kicsit meg is ijedtem, annyira kemény volt ez a kommentje :)
5.
5.
#4: Vegyed, ki a f.szt erdekel? Ez egy ingyenes patch, aki nem akarja nem vesz reszt az eventen, ennyi ::-)
4.
4.
daenath
Inkabb eloveszem a Diablo 1 eredetit, rapakolom a Belzebub HD mod-ot azt csa!!!
3.
3.
gorevas
a fucking shame it is...
inkább fizettem volna egy rendes diablo 1 remastered-ért, mint ez..
pixelezett képernyő + gyaloglás...
bossok áthúzva? szörnyek nem? darkos helyszinek hol vannak?? dolgozott ezen vagy 4-5 ember azt tsá..
ahelyett hogy rá tette volna 20-30 embert pénz fejébe.. mindenki boldogabb lenne..
2.
2.
Gykrizsi
#1: Jön ez mindenre :)
1.
1.
NECROSMOKE
Ez PS4-re jon? Vagy csak PC-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...