Saját VR-játékot kap az Alien: Covenant

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A horrorrajongók bizonyára egyetértenek azzal a kijelentéssel, miszerint az Alien-univerzum egy VR-játékban is remekül működhet. Imáink meghallgatásra találtak, a közelgő film egy VR-játékadaptációt kap.

Emlékeztek még, amikor a Sega különböző kiállításokon egy VR-demóval reklámozta az Alien: Isolationt? Sajnos a 2014-es cím végül Oculus Rift-támogatás nélkül jelent meg, és később sem vértezték fel hivatalosan ilyen funkcióval.

A Variety értesülései szerint azonban a közelgő mozifilm farvizét meglovagolva érkezik a Alien: Covenant Virtual Reality Experience, amely egy fizetős alkalmazás lesz a "nagyobb VR-platformokra".

A VR-mellékág producere az Alien: Covenant rendezője, Ridley Scott lesz, a fejlesztést a Fox Innovation Lab végzi. A leírás szerint a játékban egy hátborzongató utazás keretében merülhetünk az Alien-unverzum mélyére.

Aggasztó egy kicsit, hogy Scott korábbi filmjének VR-játékadaptációja, a The Martian meglehetősen gyenge kritikákat kapott. Reméljük, ezúttal sokkal élvezetesebb anyaggal állnak elő a fejlesztők!

Az Alien: Covenant május 19-én kerül a mozikba, nagy eséllyel a játék is akkortájt válik elérhetővé.

2.
2.
dcba
#1: Sztem ne varjal teljeserteku jatekot, max marketing anyagnak keszul, lehet ingyenes lesz, vagy max 10-15 euro es kb 3 ora hosszu, igy akar meg jo is lehet, foleg annak akinek van VR izeje es nyugodt lelekjelenlete, h ilyesmit VRban jatszon, mert nekem egy Outlast VRban tuti hogy azonnali szivroham lenne.
1.
1.
Perseus84
Film alapjan jatek? Bukta lesz sztem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...