Befutott a Verdák 3 első előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A teasert követően hosszabban is belenézhetünk a következő Pixar-filmbe. Villám McQueenre kemény idők várnak, nehezen tudja már tartani a tempót az új generációs versenyautókkal.

A Verdák harmadik része 2017. június 15-én kerül a magyar mozikba, az első előzetesből pedig kiderül nagyjából, hogy miről szól a sztori, hogy ki miatt kell aggódnia hősünknek, és hogy ki fog segíteni neki a győzelemben. A rendező ezúttal is Brian Fee.

4.
4.
Red-E-Kamp Van
30. másodperctől kezdődő légzésre gondoltam. Nekem eddig egyik autóm sem küszködött légzési nehézségekkel, de egyéb masinát sem halottam még ilyen tüdős be és kilégzést végrehajtani. így a mai nap alkalmából gondoltam vicces is leszek és egy légzésre alkalmas élőlényre is gondolok egy úttal, aki az előzetest összevágó -állítólag és általában dohányzó- egyén lehetett.
persze tudom, hogy animációs filmről van szó,meg még nem is beszéltünk a szemekről. de hátha mégis valaki valahol már megmagyarázta ezt a kérdést.
3.
3.
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Ez valamilyen idő előtti előzetes, igaz?
Hallani, ahogy a vágó bele liheg.
Az első részét imádom, még mindig bármikor leköt. A másodikra annyira nem emlékszem, hogy meglepődtem most a harmadikon.
Volt arról valaha szó, hogy hogyan gyártódnak ezek a verdák?
Pl ez a Jackson Storm eddig hol volt? Vagy kisautó volt aztán hőtágulást kapott?
Talán ebben majd választ kapunk erre.
bár ebben az elméletben van némi válasz.
jonnegroni.files.wordpress.com/2013/07/pixar-theory.jpg
1.
1.
medson
Várós, tetszik hogy darkosabbra veszik a dolgot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...