A Sony bezárta a Guerrilla Cambridge stúdióját

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Egy hivatalosan kiadott közleményben erősítette meg a Sony, hogy döntésük értelmében erőforrásaikat más csapatokhoz szeretnék átcsoportosítani, így bezárják a Killzone: Mercenaryt is készítő Guerrilla Cambridge stúdióját.

A GamesIndustry.biz oldalán is olvasható közlemény szerint a Sony nemrég felülvizsgálta a Guerrilla Cambridge eddigi portfólióját, projektjeit és erőforrásait. Miután egészen más stratégia mentén tervezik a jövőt, úgy döntöttek, bezárják a stúdiót, az így felszabaduló erőforrásokat pedig az európai stúdiók megújuló struktúrájánál fogják felhasználni. A csapat tagjai természetesen nem feltétlenül lesznek munkanélküliek, a Sony ugyanis igyekszik őket más cégeknél alkalmazni.

A Guerilla Cambridge egyébként leginkább olyan játékokról lehet ismerős, mint a Killzone: Mercenary, a LittleBigPlanet PSP-s verziója, a MediEvil-sorozat vagy éppen a PlayStation VR egyik legjobb címe, a Rigs: Mechanized Combat League.

A változások az amszterdami részleget természetesen nem érintik.

14.
14.
NECROSMOKE
KZ: M a legjobb PSV jatek amit jatszottam.
13.
13.
Beniciodeltoro
Mikor megnéztem a Shadow fallból néhány gameplayt akkor tudtam hogy ezt biztos nem veszem meg.
Lexarom milyen a grafika ha unalmas.
11.
11.
ADMlN
#5: Nekem mindem szavam arany. ;)
9.
9.
Raizen25
#4: :D Nekem a Shadow Fall ból kb még fél óra lett volna hátra de énis annyira meguntam ,hogy egyáltalán nem motivált, h végig vigyem , untam az egész játékot
5.
5.
kamgecam
#1: Kivételesen nem beszélsz hülyeséget! :)
4.
4.
dcba
#1: Minden szavad kincs. A Mercenary egy baromi jo kis jatek volt, a Shadow Fall meg egy elvezhetetlen szemet, amit vegig sem birtam vinni, pedig kb az volt az egyik fo okom, h vettem egy PSt is.
1.
1.
ADMlN
Szerintem küldjék őket az új Killzone-on dolgozó csapathoz, mert a Mercenary Vitan jobb lett mint a Shadow Fall PS4-en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...