Iron Maiden az új Tony Hawk-részben

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Apró érdekességként számolhatunk be Nektek arról, hogy az Iron Maiden is közreműködik az új Tony Hawk-játék soundtrackjének összeállításában. Királyság!
Apró érdekességként számolhatunk be Nektek arról, hogy az Iron Maiden is közreműködik az új Tony Hawk-játék soundtrackjének összeállításában. Királyság!

Ugrás a galériához

Egészen konkrétan a Wii- és a Nintendo DS-exklúzív Tony Hawk's Downhill Jam zenei gyűjteményében kap helyett majd egy szám (Different World címmel), mely egyébként - a még készülő - A Matter of Life and Death című albumon szerepel. A játék egyébként nem a megszokott Tony Hawk-játékelemekre épül, hanem az úgy nevezett Downhill-versenytípust dolgozza fel.

11.
11.
aXiss
egy gördeszkás játékba mégse tehetik be Mozart Varázsfuvoláját, vagyis megtehetik de a végeredmény inkább hasonlítana egy rossz vicchez mint játékhoz.
10.
10.
Roly
épp ez az :)

tucatzenét belerakni..pff :)

a fifa 06 world cup zenei összeállítása már jobb volt - noha az ottani zenék közül egy se az én stílusom, mégisjó volt, hogy nem ugyanazokat a szarrá unott rock-metál-hiphop-kalipunk számokat tették bele
9.
9.
Karidzs
de gááááz...Downhillezni bringával szokás basszus, nem holmi deszkával...Buta amerikaiak.

Specialized 4 life
8.
8.
Bermund
Na, ez jól hangzik :) csak kár, h a 2. rész után már egyik sem nyerte el a tetszésemet. :(



"zsiroshaju" - ekkora baromságot nem mostanában olvastam...
7.
7.
aXiss
Roly nefeledd h nem lehet olyat csinálni ami mindenkinek tetszik. rengetegen szeretik a "zsiroshaju metálszart":) köztük én is.
6.
6.
Roly
hát hova süllyed még a tony hawk soroazt?

zsíroshajú metálszart belfosni...
4.
4.
Moebius
lessz uj iron maiden album? mi lessz a cime plíz tell mí
3.
3.
lewton6
hát nem a legjobb Maiden szám...
2.
2.
Swehi
Iron Maiden az nagyon jó zene, már várom az új albumukat.
1.
1.
wasaby44
na ez már végképp baromság! már nem a zenére értem mer az pöpec és nem utálom, ha nem az hogy hány tony hawk részt akarnak még a piacra vinni egyre jobban olyan ötletekkel, hogy már nem is toby hawk ot képviseli a dolog, hanem valami tök mást... az american wasteland szopás, mert rosszabb a grafja, mint a 2-nek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...