Vikings: Wolves of Midgard - mészárlás a reggelihez

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 14.
  • Videó
Link másolása
Jól halad a Games Farm és a Kalypso Media közös projektje, a Vikings: Wolves of Midgard, melyben egy elszánt viking harcost irányítunk. A felülnézetes akció-szerepjáték harcrendszere kellően brutális - erről is meggyőződhetsz most.

A Vikings: Wolves of Midgardban a Jotan és Asgard istenei közötti háborúból vesszük ki a részünket egy olyan klánvezért irányítva, akinek meg kell mentenie az emberek világát. Egy viking persze nem szép szóval, hanem acéllal ad nyomatékot akaratának.

A fegyverfelhozatal kellően impozáns: a kard és pajzs mellett kalapácsokat, fejszéket és íjakat veszünk kézbe, de a mágiáról sem kell lemondanunk. A készítők mély fejlődési rendszert ígérnek, ami már alapnak számít egy Diablo-klónban.

A történet és a légkör nagy kanállal merít a skandináv mitológiából, ha eddig nem esett volna le. Lesz kétfős kooperatív mód, rombolható környezet és New Game+ is.

A legújabb trailer kellően akciódúsnak bizonyul. Megjelenés: 2017 elején PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

8.
8.
Drazhar
Szuper, repült is wishlist-re!
7.
7.
Chrysh
#3: Ihajj, de nagy probléma, tehát akkor máris derogál neked más hasonszőrű játékkal játszani, minden műfajból 1-1 és a többi meg már csak klón. Világos...
6.
6.
Dante946
Elsőre a Grinding Gear Games játéka jut róla eszembe, a Free2Play Path of Exile.
5.
5.
hedzsooo
2.
2.
DarkLord
Nekem nagyon tetszik, várom szeretettel.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...