25 percen át mozog az új Zelda

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 14.
  • Videó
Link másolása
Ma éjjel újra élő közvetítéssel jelentkezett a Nintendo, és több más Switch-cím mellett hosszabban is bemutatta a The Legend of Zelda: Breath of The Wildot. A kétféle különleges kiadásról is lehullt a lepel.

Péntek reggel világossá vált, hogy a The Legend of Zelda: Breath of The Wild a Nintendo Switch nyitócíme lesz, így március 3-án kerül a boltokba. A mai Treehouse-livestream során újra előkerült a szerepjáték, 25 percen át mozog a véglegeshez közeli verzió.

A videó elején vethetünk egy pillantást a konzol felhasználói felületére is, ami pedig a Zeldát illeti, lesz itt sárkányrepülés, lovaglás, felfedezés, dumcsizás az NPC-kkel és némi kazamatatisztogatás is.

Ha az új Zelda digitális változatába ruházunk be, nem árt tudnod, hogy a játék fájljai 13,4 GB-ot foglalnak el, ami a Switch merevlemezkapacitásának 40 százaléka. A háttértár persze bővíthető microSDXC-kártyával.

Az európai dobozkép így fest:

A normál kiadás mellett a játékot kétféle különleges kiadásban is megvásárolhatjuk.

A Special Edition 99,99 dollárba kerül, a dobozában megtaláljuk a játékot, lesz benne egy Sheikah Slate-hordtáska, egy Sheikah Eye-érme, egy megkopott térkép és a Zelda betétzenéiből összeállított, 24 számos CD.

A Master Edition 129,99 dollárba fáj, minden benne lesz, ami a Special Editonben, éke viszont egy Master Sword of Resurrection figura lesz.

Emellett csaknem ötven új screenshot landolt a galériánkban:

12.
12.
myrte
#11: Switch egyértelműen szebb, de szerintem a WiiU-s változat se panaszkodhat.
11.
11.
Don Mattrick dr Phil Spencer
https://www.youtube.com/watch?v=cJXpZLLebLg
10.
10.
zsocc-nrg
Francba imádom a Zeldát, igazi húzócím de a Switch felhozatalából jelenleg csak ez és a Super Mario Odyssey érdekel, szóval nálam ez a konzol egyenlőre váratni fog magára... :/
9.
9.
kamgecam
#5: Zeldát Wiiu-ra is meg lehet venni, a Mario meg késõbb jön, karácsonykor de lehet átcsúszik 2018ra.Szóval ráérsz, ne siesd el és sporólsz egy csomót.:) Vegyél addig egy 3DS XL-t, megéri.
8.
8.
kamgecam
#6: 720p kézikonzolon tökéletessen elég.Én inkább egy 3ds xl szerzek majd be.Több rá a játék.Switch meg ráér másfél év múlva ha lesznek rá több gamek.
7.
7.
delphijos
#5: Azt kell mondjam, én is ezen gondolkodom.... :)
6.
6.
strike19
Egyébként ha Isten is úgy akarja akkor én is lehet beszerzem.
Nyáron azért jó jön az Swtich hogy az udvaron is játszhatok Zeldát vagy Máriót.
720p kijelző nem hátráltat.Nintendo 3ds tulajokat se zavarja a felbontás akkor ez nem nagy ár.
Régen a Gameboy color-ral is eljátszottam.
A grafika nem minden.
5.
5.
Darksiders84
Nem vagyok N mániás de ezért a Zeldáért és az új Márioért biztos veszek gépet nem izgat hogy megbukik 2 év múlva a gép vagy sem nekem megéri a Ps4 mellé ezek a mesés élmények.
3.
3.
rDAVE
Szerelmes vagyok ebbe a játékba. Igazi next-gen élmény, a Switch gyenge hardverét meg elrejti ez a szép mese grafika. :D
2.
2.
Cellator
#1: Bizony, hangulatosnak tűnik, szép nagy open world, egyedi grafika.
1.
1.
Hunszi
Meg kell hagyni ez elég pofás :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...