Új játékot teasel az Obsidian csapata

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 19.
  • Teaser
Link másolása
Valami nagy dologra készülhet az Obsidian Entertainment, a csapat ugyanis mind a Twitter-csatornájára, mind a hivatalos oldalára felpakolt egy sejtelmes idézettel és logóval színesített képet. Vajon mi lehet az új projekt?

Minden jel arra utal, hogy az Obsidian Entertainment új játékon dolgozik, a csapat ugyanis először a Twitteren, majd a saját hivatalos oldalán is közzétett egy képet, amelyen egy rejtélyes üzenet, egy pipa és egy búzaszál látható. Az üzenet a következő: "Korábban azt álmodtam, hogy amikor az Istenem visszatér, megbocsát majd nekünk. Ez a baj az álmokkal. Előbb vagy utóbb fel kell ébrednünk."

Nem sokkal később az is kiderült, hogy a játék valószínűleg Project Louisana kódnéven fut, a rajongók pedig azonnal megkezdték a találgatásokat. Egyesek szerint a stúdió egyik legutóbbi játéka, a Pillars of Eternity kap folytatást, de sokan úgy vélik, a Fallout: New Vegas után ismét Fallout-játékon dolgozhat a csapat.

6.
6.
Juha
#5: "The holy G.E.C.K." mond valamit? :-) Fallout 2 egy kis faluban kezdődött, elzárva a külvilágtól, itt is eljátszhatják ugyanezt.

Egyébként szerintem sem fallout lesz, jó lenne egy bards tale szerű rpg (a south park-nál már bemutatták, hogy van humoruk), de a sikereken felbuzdulva inkább egy PoE, vagy Tyranny féleség lesz szerintem.
5.
5.
Mortis
fura volna, ha Fallout lenne: Isten/istenek soha nem játszottak jelentős szerepet pár mellékküldetésen kívül.
fantasy szaga van s amilyen erőteljesen kérlelték a rajongók őket egy Pillars folytatásért, legvalószínűbb hogy PoE 2-lesz.
4.
4.
PiszkosFred
#2: Ebbol a szempontbol igaz, mas a celcsoport, mar nagyon mas. Viszont... osszel nyilatkoztak az Obsidiantol arrol, hogy nagyon szivesen csinalnanak (akarnak, ez volt a felhivas keringore) megint egy FNV-szeru Fallout "spinoffot" a FO4-hez, csak szoljon a Bethesda es mar ugranak is.
2.
2.
Heldengeist
#1: Kétlem, hogy bármin dolgoznának a Bethesdának a jövőben. Az a piaci szegmens, akiknek a Bethesda a Falloutot és a TES-t szánja az utóbbi időben és az, akiknek az Obsidian szeret fejleszteni, nem esik épp egybe.
1.
1.
hedzsooo
Szerintem a kövi -NEM online játszható, MMO-s ratyi- TES játék lesz. Szép, 1játékos történettel, játékmenettel. Nulla co-op, v. bármi más multis szutyokkal benne.

Főszerepben egy bika sráccal aki naphosszat álmodozik ilyeneket és + sok hasonlót, miközben a pipáján hosszan végigcsorog a nyála, ahogyan egyik oldaláról a másikra forgolódik álmodozás közben a kalászosban. De egyszer csak égni kezd a kalászos... Ekkor jön a képbe a játékos, azaz: Mi!


Itt 1 kép is a hősünkről. Igaz, ez még nem a végleges kép róla, csak 1 koncepciós fotómontázs. https://syngentablog.files.wordpress.com/2015/02/buza.jpg?w=980&h=599&crop=1 :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...