Az első kép az Inside fejlesztőjének új játékáról

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 21.
  • Teaser
Link másolása
A Playdead már most mutatott egy képet az új projektjéről, amely a jelek szerint ismét egy oldalnézetes platformer lesz. A csapat jó szokása szerint ezúttal is visszafogott színpalettával operál majd.

A dán Playdead eddig két indie alkotást tett le az asztalra: a Limbo és az Inside egyaránt kedvező kritikákat kapott. A csapat nem pihent sokáig, a Twitteren jelentették be, hogy visszatértek dolgozni, és már egy "új kalandon" szorgoskodnak. Mindezt egy screenshottal bizonyították:

Minden jel szerint az új játékban ezúttal is egy arctalan főhőst irányítunk, aki asztronautának tűnik. Talán egy ismeretlen bolygó felszínén járunk, a színvilág pedig ezúttal is visszafogott, de ez már a csapat védjegyének számít.

Melankólia és intergalaktikus környezet? Jöhet! Reméljük, nem kell hat évet várni rá, mint az Inside-ra. Sajnos, a Playdead társalapítója, Dino Patti júliusban elhagyta a stúdiót, bízzunk benne, hogy ez nem hátráltatja a fejlesztést - szerencsére a másik alapító, Arnt Jensen maradt.

9.
9.
#8: Szerintem a Limbo nehézsége pont jó volt.

Bár az Inside szép előrelépés volt a megvalósítást tekintve, más szempontból inkább szeretném, hogy ez majd a Limbohoz álljon közelebb. És valahogy változtathatnának is picit a recepten, mert harmadjára már unalmas lesz.
8.
8.
pucu9011
Várjuk szeretettel. Mondjuk lehetne nehezebb, mint az inside. Valahol Az inside és a limbo között kéne belőni. A limbonál a secret pályán fogtam a fejem rendesen.
7.
7.
KopyAti
Sztem már dolgoznak rajta egy ideje!
6.
6.
shatterhand
Most toltam le az inside demojat. Dobbenetes a latvany osszhatasa. Ilyen vilagot akarmelyik gepbol ki lehet preselni. Nem kell millio poligon a kornyezetre, csak jo szinek,vilagitas,tervezes.
Azert csak a grafrol irtam mert a demobol ez volt a legtobb amit tudok ertekelni. A logikai reszek pont jok voltak (nem ragadtam le de kellett agyat is mozgatni). A sztori meg erdekesnek tunik.
Ugyhogy beszerzos es varom az ujat is toluk.
5.
5.
kopic
Inside utan barmi johet toluk ! Azzal bebizonyították hogy nem xarral gurigaznak ! Remelem 2 éven belül itt lesz.
4.
4.
markoci555
Az Inside-ról pont akkor láttam hírt először amikor kivittem a Limbo-t, és sokáig nem volt semmi hír, hát ezt most elsiették szerintem, jó sokáig kell majd várni gondolom.
3.
3.
Matt8888
Ez a kép a Her c. filmre emlékeztet mikorTheodore játszik.
https://www.youtube.com/watch?v=Xr7aI0RqtXc
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Így is van!
Az ilyen sztorikba rendkívül bele tudok szellemülni. Egyik kedvenc témaköröm.
Már ha a ismeretlen bolygón (ami azért szépnek mondható) rekedt-, vagy egyéb, de magányosabb módon van jelen az űrhajósunk, főhősünk- történetről lesz szó.
1.
1.
logic5
Várjuk. Ők még egyelőre makulátlan alkotásokat tettek le az asztalra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...