Pontos címet kapott a Star Wars: Episode VIII

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney a Star Wars hivatalos oldalán jelentette be a decemberben mozikba kerülő Star Wars: Episode VIII végleges címét. A meglehetősen árulkodó alcím mellé egy plakátot is kaptunk.

Ahogy az várható volt, hamarosan komolyabban is beindul a Star Wars: Episode VIII reklámgépezete, és bár trailerünk még mindig nincs, a Disney legalább végre bejelentette a decemberben a kasszákat teljesen letaroló nyolcadik epizód pontos címét.

Ez pedig nem más lesz, mint a The Last Jedi, vagyis jó eséllyel itthon Az utolsó jedi néven fut majd Rian Johnson filmje. Ez, illetve a most kiadott első plakát is előrevetíti, hogy Kylo, az Első Rend és Snoke nem nézi majd tétlenül, hogy az ellenállók ismét borsot törjenek az orruk alá, vagyis hangulatát tekintve valószínűleg tényleg egy komorabb, Birodalom visszavág szintű folytatást kapunk.

A Star Wars: The Last Jedi december 15-én kerül mozikba.

60.
60.
Firsttime
#59: "Aki máshogy hiszi az hülye." Aztaaaaaaaa.... Te aztán jól megaszondtad...
59.
59.
Arsenal4ever
Kár hogy elment a történet Szex és New York irányba..ezek a női szereplők heteró létemre se jönnek be. A 7. rész egy katasztrófa volt annak aki igazán szereti a SW univerzumot: olvasta a könyveket, képregényeket, Han Solo a háttérképe a PC-jén, illetve a csengőhangja ha a főnöke hívja a biradalom vvisszavágból van. Erről nem nyitok vitát. Aki máshogy hiszi az hülye. Remélem a 8. rész jobb lesz...megnézzük mert ez az SW baszod...mégha elkurt disneys hamupipőkés is:DDDD!!!!!!!!!!!!!!!!
58.
58.
Firsttime
#49: 3cpo-t jobban gyűlölök barminel. Istenem. Erre beletettek az ujba is...
57.
57.
Firsttime
#54: A régi trilógiát is csak a látvány vitte el a maga idejében a hátán. Semmi más. Bele lehet magyarázni nosztalgiából sokmindent, de mást szarozni miatta nem szép dolog. Vegyük példának a half Life egyet. Imádtam mikor először játszottam vele akkoriban. Most ha agyon vernétek se nyulnek hozzá. Semmivel sem jobb a régi trilógia mint az előzmény vagy a mostani alakuló új trilógia. Hetesre bemindanak ilyet nagativumnak hogy rossz színészi játék. Hát. Szerintem meg ezerszer roszabb az is a régi trióban. Hogyan lehetne jobb mint most??? Gyerekek azóta eltelt majd negyven év. Mind rendezésben mind látványban mind színészi játékban és az azt oktatóknak az eszkoztarjaban ott van negyven év fejlődés. Hova meg egyátalán minek akarjátok versenyeztetni a kettőt. Nyomába nem érhet...
56.
56.
Firsttime
#54: A régi trilógiát is csak a látvány vitte el a maga idejében a hátán. Semmi más. Bele lehet magyarázni nosztalgiából sokmindent, de mást szarozni miatta nem szép dolog. Vegyük példának a half Life egyet. Imádtam mikor először játszottam vele akkoriban. Most ha agyon vernétek se nyulnek hozzá. Semmivel sem jobb a régi trilógia mint az előzmény vagy a mostani alakuló új trilógia. Hetesre bemindanak ilyet nagativumnak hogy rossz színészi játék. Hát. Szerintem meg ezerszer roszabb az is a régi trióban. Hogyan lehetne jobb mint most??? Gyerekek azóta eltelt majd negyven év. Mind rendezésben mind látványban mind színészi játékban és az azt oktatóknak az eszkoztarjaban ott van negyven év fejlődés. Hova meg egyátalán minek akarjátok versenyeztetni a kettőt. Nyomába nem érhet...
54.
54.
Datzy
#49: "Csak divat utálni."

Ez nem divat kérdése. 80'-as években az SW IV-V dark fantasy volt inkább, ez a mai szemmel és korban sok embernek már értelmezhetetlen. Olyan korszellem amit meg élhetsz, de nem érthetsz :)
52.
52.
Mortis
#51: örülök, hogy nem használtad a jó, vagy jobb kifejezést.
persze, igazad van; kiemelkedő: kiemelkedően unalmas és súlytalan - azért még a Baljós Árnyakban sem tudtuk mi fog történni pontosan a film vége után 5 perccel. írhatnád, hogy ez abból fakad, hogy előzmény s igen az: jobban meg kellett volna válogatni miből csinálnak filmet.
a Han Solo fiatalkoráról szóló alkotás legalább úgy izgalmas lesz, hogy az abban lévő eredeti szereplőkkel nem tudjuk mi lesz, hiába kőbevésett már Solo és Chewbacca sorsa - a róg vánban még ez sincs.
51.
51.
Datzy
#43: A róg ván az első és egyetlen sw univerzumban játszódó, olyan eredeti tulajdonságokat felsorakoztató film, amit nem a fősodor visz magával, hanem valami mást tud mutatni mindamellett, hogy csak egy hajszállal kapcsolódik az eredeti sztorivonalhoz! Nem hibátlan, de újszerűsége miatt messze kiemelkedik a "original" sw filmek közül.

Nincs tronfra tronf pakolás, vállaltan olyan filozófiával készült a film, ami kissé az sw-től létidegen nézőpontra épül. Pont emiatt lesz hiteles, egyúttal felemelkedik az ep 1-3,7 fölé. Szívesen látnék több ilyet.

7-9 koncepcióját nem értem, az origi szereplők behozatala az egyetlen érdeme, erre az egyiket tudatosan likvidálják, a másik pedig követi irl...
50.
50.
delphijos
#42: "Az viszont minősíti a filmet, hogy több ponton felröhögött a közönség, mert annyira szánalmas volt amit láttunk"

Nem lehet hogy valami vicces történt? Csak ez is egy lehetőség.... ;)
49.
49.
roli33
#48: Végre valaki aki szereti a 2. részt! :D Ha nem is a legjobb (szerintem az a 3. rész), de sokkal több a pozitívuma, mint a negatívuma. Csak divat utálni. Jar-Jar-nál meg szerintem úgy általánosságban irritálóbb C3PO folytonos nyavalygása.
A címhez: Most vagy Luke lesz az utolsó Jedi, vagy Rey. Vagy lehet, hogy itt is lesz meglepetés? Pont ezért jó cím, lehet rajta spekulálni.
48.
48.
Red-E-Kamp Van
Szerintem a Klónok támadása volt az újak közül a legjobb.
Hangulatos helyszínek, mint a neonváros és dooku gróf rejtekhelye.A vége is jó volt, mikor a klónok tették amit.Amikor láttam fiatalabban kellően drámai fordulatnak éltem meg.
A többivel epizóddal sincsen igazán bajom. De egy elkötelezett hívő már máshogy vélekedik, ahogy sokezer vélemény mutatja. Jar-Jar azért tényleg gyűlöletes.
47.
47.
RangerFox
Egyik legjobb, a 7-dik rész után a Rouge One meglepetést okozott, az is nagyon tetszett, ezek után minden decemberben amikor jön az új SW előre foglalt helyem van a moziban. Szuper!
46.
46.
Ra1D3n
#45: Mi ezen a hipszterkedés? Ne röhögtess kérlek, szar filmek voltak azok, nem többek. Bugyuta és teljesen érdektelen karakterekkel. A tököm sem nézné meg újra a gyökér Jar Jar Binks-et meg a többi ostoba gungant, meg az ótvar podracinget, a totálisan érdektelen Sebulbával meg a többi gyatra karakterrel. Gyászosan szar film volt a Baljós Árnyak. Egyedül a film végén lévő párbaj ért valamit Darth Maul-al, de az ő karaktere sem volt semennyire sem kidolgozva.
A klónok háborúja meg eleve dögunalom. Az előzmény trilógia lényegében Anakin Skywalker útjáról szól, de egy rohadt unalmas időszak az övé, ami filmen sem sokkal érdekesebb. Egyedül a 3. rész tudott több helyen is lekötni, meg szórakoztatni, de összességében attól sem kellett hasra esni...
Amúgy meg inkább hipszterkedés a VII-et fikázni és az előzménytrilógiát isteníteni...
45.
45.
greenmelon
#39: Azért az előzmény trilógia ilyen mélységű fikázása inkább hipszterségből történik mint tényleges dolgokra alapozva...

Előbb nézek meg egy Baljós árnyakat, vagy akár a másik két részt is, mint az újat. Persze, ehhez az is hozzájárulhat, hogy a sok hype után számomra kurva nagy pofáraesés volt kijönni a moziból a VII végén.
44.
44.
Hab
#42: Nekem mindkettő tetszik, de a Rouge One-ban nem volt karakterépítés. VII-ben azért Rey és Flinn is egész jól ki vannak dolgozva.
43.
43.
Mortis
#42: na ne viccelj már. a róg ván szerintem egy nagyon átgondolatlan lépés volt: valószínűleg csak azért olyan pozitív a visszhangja, mint amiért a Baljós Árnyaknak is volt nem sokkal a mozikba kerülés után - újfajta Star Wars, jéééjjj.
unalmas volt minden tekintetben: karakterek, események, párbeszédek, történet, még a lore-t is éppencsak megkaparászták kicsit. nyilvánvaló, hogy olyan emberek készítették, akik nem nagy rajongói a világnak( ellentétben az Ébredő Erővel, aminek viszont pont ez a legnagyobb érdeme) s úgy próbálták elvinni kicsit más irányba a megszokott formulát, hogy nem töltötték ki mással, csak azzal, amit a pénzemberek parancsoltak s amik ők 'kockázatvállalásnak' ítéltek.

a 7. rész sem volt egy teljesen jó film, de szórakoztató volt, mozgalmas, új történetet indított s karaktereket épített:a noname menőcsaj és bandája köré felhúzott karnevál ezek közül egyik sem.
42.
42.
user101
Én nem vagyok SW fan, asszem ez látszik is. Az első három ( IV-VI ) után az előzmény trilógia egyetlen hibája a végtelen butasága és együgyűsége. Vannak jó pillanatai, de miután kijöttem a moziból, nem tudnék különbséget tenni a Végtelen történet és az között.. már ha érted amire célzok.

A VII. egy nagyon rossz remake, minden tekintetben. Egy tök3tlen biztonsági játék, pocsék karakterekkel, színészekkel, mindennek úgy ahogy van. Olyan érzésem van a mai napig a film közben, mintha egy olcsó youtube rajongói videót néznék és nem egy Hollywoodi szuperprodukciót. Az egyetlen értéke a nosztalgia faktor, de az is átmegy néha már-már nyugdíjas találkozóba...

A Zsivány egyes előre lépett nem is keveset, de ezzel is csak egy helyben toporog az egész. Az viszont minősíti a filmet, hogy több ponton felröhögött a közönség, mert annyira szánalmas volt amit láttunk... De legalább elindult valamerre a dolog. Látszik némi javulás. Ami viszont gáz, hogy a Birodalom óta nem láttunk jó SW filmet, ha csak a karácsonyi wuki ünnepi kiadást nem számoljuk :))))))))))))
41.
41.
delphijos
#38: Nem is azzal van a baj ha valakinek valami nem tetszik, csak a "most mondok valami nagyon nagyot" szélsőségekkel nem lehet mit kezdeni. Azért a "világ legszarabb filmjének" titulálni szerintem még a rajongásnál is durván elrugaszkodott szélsőség. Ugyanúgy mint a Te "a világegyetem legbutább meséje" megjegyzésed. Nam vagyok valami elvakult fanatikus, az SW-nek is van rengeteg hibája, de annyi TÉNYLEG NAGYON ROSSZ film van, hogy ezek tényleg szimpla "haterkedések".
40.
40.
Hab
#38: Az első két epizódot simán kenterbe veri szerintem. Amúgy meg SW-n nőttem fel, még szép hogy elvakult vagyok. 1-2-3-at is szerettem annó
39.
39.
Ra1D3n
#38: Attól még elég meredek állítás a legszarabb SW filmnek beállítani, mikor olyan filmekkel kínozták az SW fanokat mint az előzménytrilógia részei. Katasztrofálisan szar filmek voltak, 1-2 látványos párbajjal. Az SW 7 meg lehet, hogy nem volt hibátlan, lehet, hogy hasonlított a 4. részre, de egy új történetnek csak egyharmadnyi szelete, és mint olyan, tartogat szerintem még bőven érdekes dolgokat :)
38.
38.
user101
#37: Azt azért érzed, hogy ez visszafele is igaz ? Ne legyél elvakult mikiegér ! :DDD
Egyébként azzal tisztában vagytok, hogy a világegyetem legbutább és legegyszerűbb meséjéről ( igen, mese, nem is sci és nem is fi... csak így szimplán : mese ) vitatkoztok ? :D Most függetlenül attól, hogy kinek tetszik és kinek nem ?!
36.
36.
PolluxHUN
Remélem negyedszerre is lesz halálcsillag....a változatosság kedvéért!
35.
35.
br1Koo
#15: A 7. rész magában oda-vissza verte el az előzmény trilógiát, a sztori milyenségétől függetlenül. ;)
33.
33.
atesz89
" Ha én meghalok, utolsó Jedi te leszel." ezt Yoda mondta még Lukenak. Lehet hogy Luke ténylegesen utolsó jedi, mert úgy mint a sithek lecserélése Ren Lovagokra, úgy lehet a Jedi helyett is új rend lesz és annak első képviselője Rey lesz.
31.
31.
FiveSalmon69
#26: Jó felfogás, érdekes elmélet! A filmet meg várjuk szeretettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...