Mától ingyenesen tölthető a Stasis előzménye

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 24.
  • Akció
Link másolása
A Stasis 2015 egyik legjobban sikerült point 'n' click horrorkalandja volt, és szerencsére a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a játék előzményeit elmesélő Cayne-t mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik a Steamen. Ma eljött a pillanat.

A Stasis fejlesztője még a 2013-as Kickstarter-kampány során ígérte meg, hogy egy előzményjátékot is készíteni fog. A The Brotherhood csapata végre révbe ért a munkálatokkal, így mától ingyenesen tölthető a Cayne címre keresztelt anyag a Steamről.

Külön öröm, hogy nemcsak a Stasis-tulajok kapják meg a játékot, hanem mindenki más is. Természetesen ez is egy point 'n' click horror, mint a nagytesója, a történet során egy Hadley nevű nőt irányítunk, aki kilenc hónapos terhes és egy titokzatos gépben tér magához. Nem tudja, hogyan került oda, szépen felfedezi vészjósló környezetét, miközben számos fejtörőt old meg.

Noha a háttereket kézzel rajzolták meg, a karakterek 3D-ben pompáznak. A hangok is profik, illetve az átvezetőket hús-vér szereplőkkel vették fel. Ha kíváncsi vagy a Stasis előzményére, mindenképp töltsd le.

A csapat eközben sem unatkozik, már javában készül a posztapokaliptikus Afrikában játszódó címük, a Beautiful Desolation.

10.
10.
DarkLord
Ingyen ez azért több, mint jó játék! Én is simán kértem volna érte egy becsületkasszás összeget legalább , ki mennyit gondol érte alapon.
8.
8.
Chrysh
#7: Nincs sértődés, csak észrevételeztem, egy mostanában trendi hozzáállást, ami nincs az ínyemre.

Mellesleg ASUS K53S jószágom van.
7.
7.
dcba
#5: Bocsanat nem akartalak megbantani. Nem kotelezo mindig a legujabb trendi dologgal jatszani, de amikor valami nagyon durva, akkor azt az ember nyilvan azonnal akarja. Engem a Doom ota nem fogott meg jatek, pedig majd 1 eve jelent mar meg, de erre most nagyon be vagyok indulva.

Amugy gondolj arra, h nekem meg itt van hozza a gepem, a jatek fel van installalva a steam konyvtaramba es megsem tudok vele jatszani, mert munka es asszony van :(

Amugy szabad tudni milyen az irogeped?
6.
6.
crytek
Érdekes néha olyan gameek vannak ingyen steamen ,hogy min 500 db fizetős indie elhuzhat az anyjába a szarjaival....
Csak tudnám hol éri meg ez...de ők tudják. 2-3 eurot tuti kértem volna minimum...
5.
5.
Chrysh
#3: Igen, ócskavas, nagy kaland, lehet keresgélni a régebbi címek közül. Nem feltétlen Téged akarlak támadni, hanem inkább azt a bosszantó hozzáállást, hogy a gamer a trendek szerint csak a frissen kijött új címekkel játszik.

Attól is a hajamat téptem, amikor az egyik "Élménymagazin", azon nyivákolt, hogy azért nincs a csatornáján sok játékteszt, mert a "Triplaás" játékok mindegyikét már letesztelte.

És igen, a Te meglátásod szerint egy írógépem van nekem is :D
4.
4.
_Tappancs_
Este 19:00-tól lehet majd tölteni.
"COMING TODAY - 10AM PST"
3.
3.
dcba
#1: Nem bantasbol mondom, de ha a Resit nem birja a geped, akkor sok mindennel nem jatszhatsz, mert nekem az ocska kozepes kis laptopomon (gtx 780m ami kb egy 670vel ekvivalens), siman megy very highon 60 fpssel 1080pn a demo.

Sztem egy low medium grafikan mennie kene, mert irtak forumon, h meg laptops gt540mvel is egesz jo eredmenyeket ertek el vele, es az 540m az lassan mar a szovegszerkeszteshez is keves, igy sztem mennie kene nalad is.
2.
2.
Mortis
na, mivel a Stasis-t Bundle-ban bezsákoltam pár hónapja s ez elvileg előzmény: jobb majd ha ezzel kezdem. a Wolfenstein-nál is ezt csináltam - először Old Blood, aztán a New Order; másképpen nem szokott igazán érdekelni mi történik az előzményben, mert tudom a karakterek sorsát.
meg terhes nő, mint főhős: elég érdekes s újszerű; SJW-k ujjonganak, gondolom.
1.
1.
Gorrister
De vártam ezt a játékot. Végre egy jó kis horror.
Nyomnám a Resi 7-et is, de a demóból rájöttem, hogy nem bírja az ócskavasam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...