Egy hónap múlva jelenik meg a Hellion

Link másolása
A horvát Zero Gravity bejelentette, hogy mikor jelenik meg a tavaly bemutatott túlélő horrorjátéka, a Hellion Early Access-változata - majdnem kereken egy hónapot kell rá várni.

Eredetileg januárban jelent volna meg a horvát Zero Gravity horrorcíme, a Hellion, kicsit azonban megcsúsztak a fejlesztők, így csak jövő hónap végén, pontosabban február 24-én próbálhatjuk ki. A Hellionból először csak egy steames Early Access-változat érkezik, azt hegesztgetik majd a készítők.

A tervek szerint a játék egyszerre vegyíti a túlélő horrorkalandok és az űrszimulátorok sajátosságait. A történet ennek megfelelően egy olyan Naprendszerben játszódik, ahol többek között extrém magas hőmérsékleti viszonyokkal, halálos sugárzással találjuk szembe magunkat. A túlélésünket alapvető erőforrások, mint például levegő, víz, benzin gyűjtögetésével alapozhatjuk majd meg. A Hellion pedig nem más, mint az a cél, ahova a 23. században játszódó sztori szerint embereket küldtünk, méghozzá azért, hogy kolonizálják a planétát.

3.
3.
tomy88trance
#1: Na ja arra mondjuk figyelhettek volna :D ,de ki tudja azon kívül még miket kell gyűjteni amiről még nem tudunk :D
2.
2.
tomy88trance
Végre nem egy sokadjára lerágott rókabőr zombis túlélős vagy csak szigeten túl élős cucc :) Kíváncsian várom :) Lehet tudni mennyi lesz az induló ára?
1.
1.
Formula1fanatic
Világűr 23. század és benzin? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...