Bosszúállók-játékon dolgozik a Square Enix

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Disney és a Square Enix megerősítette, hogy több játékra szóló megállapodást kötöttek. Az első projekt egy Bosszúállók-játék lesz, amelyen a kiadó két legsikeresebb nyugati stúdiója fog dolgozni.

A hivatalos bejelentés szerint a Disney és a Square Enix egy hosszú együttműködést kötött, amelynek értelmében több Marvel-témájú játékot is készítenek majd. Az első egy Bosszúállók-játék lesz, és jelenleg The Avengers Project kódnéven fut a fejlesztés. Várhatóan csak jövőre számíthatunk premierre. A munkálatokat egyébként a Deus Ex- és a Tomb Raider-játékokba új életet lehelő Eidos Montreal és Crystal Dynamics fogja végezni, így mindez azt is előrevetíti, hogy grandiózus projektről van szó.

A leleplezés mellé érkezett egy teaser trailer is, amiből ugyan sok minden nem derül ki, de azt már most sejteni lehet, hogy a játék története valószínűleg a Bosszúállók újraszervezése körül fog zajlani. Az első hírek szerint a már ismert hősök kivétel nélkül felbukkannak majd, ráadásul a sztori szorosan kapcsolódik a már ismert univerzumhoz, viszont eddig nem ismert történéseket fog elmesélni.

1.
1.
Gykrizsi
Nekem tetszik, jöhet. Ha csak a TR mechanikájára ráhúznak egy Marvel skint, már az sem lehet nagyon rossz, reméljük nem egy olcsó filmes vacak lesz valamelyik film mellé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...