DX12- és PS4 Pro-támogatással jön a Sniper Elite 4

Link másolása
Február közepén jelenik meg a Sniper Elite 4, amely mind konzolos, mind pedig PC-s fronton támogatni fogja a legmodernebb technológiákat. A DirectX 12 és a PS4 Pro előnyeit is ki fogja használni a játék.

A Snper Elite-sorozat negyedik részében a második világháborús Olaszországban kalandozhatunk, ahol az ígéretek szerint az eddigieknél sokkal nagyobb és komplexebb pályákat járhatunk majd be.

A fejlesztők megerősítették, hogy a játék ki fogja használni az új technológiai lehetőségeket, így a DirectX 12-t, valamint a PlayStation 4 Prót is támogatni fogja. Az utóbbi esetében jobb teljesítményt, rövidebb töltési időket ígérnek, és úgy általában minden téren fejlődik majd a látvány a gyengébb PS4-hez képest.

A Sniper Elite 4 február 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
DON GONDOCS
úgy általában minden téren fejlődik majd a látvány a gyengébb PS4-hez képest. hmmm-hmmm végülis elkell adni azt a pro-t.
4.
4.
crytek
#3: Mivel az van a hírben, hogy támogatással jön és nem only így az alap a dx11 és lesz benne dx 12-re való átváltás.
3.
3.
atesz89
Kíváncsi leszek hogy kapcsolható lesz a DX12 visszafele is DX11-re, vagy csak DX12, mert akkor páran a csapatunkból újíthatnak gépet. Mert csak DX11-es kártyáik vannak. www.seo-clan.hu
2.
2.
Derivel
#1: Vagy lehet, hogy csak egy kis promóció kell, másra nem igazán jó jelenleg a DX12. :)
1.
1.
crytek
Úgy néz ki megint túl gyors lehet a dx11-es verzió és vissza kell lassítani a dx12-vel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...