Bemutatkozott a Spiders új RPG-je, a GreedFall

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mars: War Logs és a The Technomancer fejlesztője már javában az új projektjén dolgozik, amely ezúttal is akció-szerepjátéknak ígérkezik. A barokk művészeti stílussal felvértezett GreedFall jövőre érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

A GreedFall leginkább a 17. századi Európa művészetéből merít nagy kanállal, azon belül is barokk korból, visszafogott grandiózus díszletekkel és sötét tónusokkal operál.

A játékban egy új világot járhatunk be, ahol telepesek, zsoldosok és kincsvadászok járják a vidéket. Egy ígéretes szigetről van szó, ahol még van mágia, sokan a meggazdagodás reményében utaznak ide, és hogy felkutassák az elveszett titkokat. Ám a telepesek és a bennszülöttek között feszültség alakul ki, hiszen utóbbiak foggal-körömmel védik az itteni természetfeletti lényeket.

A Spiders ezúttal is nagy szabadságot és mély karakter-testreszabási lehetőségeket ígér, a küldetéseket többféleképpen is megoldhatjuk, míg a sziget világa folyamatosan változni fog. A helyi frakciókkal is kapcsolatot ápolhatunk, mi válogatjuk meg az ellenségeinket.

A GreedFall 2018 folyamán lát napvilágot PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
kastorhun
#4: És hozzátenném hogy a videókban látottak alapján az animáció egész jó.
4.
4.
kastorhun
Tetszik, az első két játékuk egész jó volt, látszik azért hogy fejlődik a csapat.
2.
2.
crytek
Remélem könyebb lesz mint pl a Bound By Flame mert az kegyetlen nehéz volt nekem :( Nem is tudtam végigvinni
1.
1.
Macifasz
Remélem ezúttal fejlődnek picit a játékmenet, a mozgáskultúra, a hangulat fenntartása és úgy nagyjából minden téren, mert amennyire vártam a Technomancert, annyira hamar rá is untam a fent említett problémák miatt. :-/ A MARS: War Logs még okés volt...Bound by Flame se volt rossz, de ott azért már érezni lehetett, hogy fejlődésre, koncepció javulásra van szükség. Tökéletes lett volna erre a Technomancer, erre semmit nem javultak az amúgy nem rossz, de közel sem tökéletes játékmeneten és játszhatóságon. :-/ Bízom bennük, de az viszont biztos, hogy ezúttal nem lesz első napos vétel ez a project. Nem akarok még1szer úgy járni, mint a Technomancer esetében, amiben a mai napig az a 4 órám van csak, ami után ráuntam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...