Breath of the Wild - bemutatkozik a szezonbérlet

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild márciusi megjelenése után se maradunk majd további tartalmak nélkül, a Nintendo ugyanis ma délelőtt lerántotta a leplet a játék szezonbérletéről.

Eddig egyetlen Zelda-játékhoz se készült utólagos tartalom, a Nintendo most mégis úgy döntött, hogy belevág a DLC-bizniszbe, így a The Legend of Zelda: Breath of the Wild premierjét követően két részletben kapunk majd újdonságokat.

Az első DLC-csomag valamikor nyáron jelenik meg és tartalmazni fog egy új Cave of Trials-kihívást, egy újabb játékmódot, amiben még nagyobb feladat lesz a dungeonöket kipucolni, illetve egy csomó eddig ismeretlen újdonságot, amelyek majd a térképpel kapcsolatosak lesznek.

Az év végén mutatkozik be a második DLC-pakk, ami viszont már egy teljesen új történettel, vadonatúj dungeonökkel és egyéb kihívásokkal bővíti majd az alapjátékot.

Emellett a szezonbérlet vásárlói három kincsesládát is kapnak, amit Great Plateau területén találhatunk meg. A letölthető kiegészítések külön nem lesznek beszerezhetőek, így csakis a 20 dolláros szezonbérlet megvásárlását követően juthatunk majd hozzájuk.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild március 3-án jelenik meg Wii U-ra és Nintendo Switchre.

22.
delphijos
#9: "főleg hogy a nintendo gépek és játékok az árukat is erősen megtartják"

Ez a megjegyzés nekem valahogy elsiklott, de nem nagyon értem. Ha bukás, akkor nem mindegy mennyit "ér", ha senkinek sem kell ? Még most is 100e-ért láttam WiiU-t konzol boltban. Oké, tartja az árát, de eladni nem lehet. Akkor meg mit számít?
21.
Azur
#20: Persze az a rideg valóság,hogy EGY n-es sem volt még idáig,aki nem az érzelmeiből indult volna ki és csak annyit tudott írni hogy mindenki troll,a nintendo nem erről szól meg nem arról,meg ha annyit adnak el mint a wiiu-ból már az is jó.(mint ahogy te is).

A kérdés csak az,ezzel a látásmóddal,hogy akartok megélni.:D
20.
Azur
#18: Tudod édes gyerkőcöm rengeteg normális érvet felsoroltam már az n ellen,úgy mint delphijos is,és fogok is ha látom,hogy van aki értelmesen feszegeti ezt a témát.

Aki csak egy komplex kritikákra annyit tud írni,hogy "akinek nem inge" és "majd meglátjuk"(egyébként mi a fenének írsz akkor te is,ha majd meglátjuk?)és folyamatosan trollozik az viselje el a bánásmódot.
19.
Skipper
#18: *Felborítod a bábukat,
18.
Skipper
#17: Kérte bárki hogy szeresd? Viszont nem szeretés és az állandó köpködés között van egy ordas nagy szakadék.
De tudod mit csináld ettől nem lesz változás nem váltod meg a világot csak egy tipikus troll leszel egy neked való fórumon. Ahogy néztem már más is "ismer". Ha nem tünt volna fel aki nem köpködni jár be azzal érdemben el is lehet beszélgetni lásd delphijos -én beszélgetést. Ő legalább nem csak arra képes hogy előadjon egy:
" Háhá a switch egy szar aki szerint meg nem minden szar ami vele kapcsolatos az egy fanboy aki nyeli a szart háháá"
szintű kis esszéket minden egyes N hír alá.
Olyan veled beszélgetni mint egy galambbal sakkozni. Felborítod az asztalt rászarsz az asztalra és örömködsz hogy nyertél. Messze kerültem és kerülöm is a fajtádat, totál felesleges neked minden sor. Úgyhogy átugrom innentől a mesés soraid nem azért olvasom régóta illetve regeltem be nemrég ide hogy ilyen idiótákkal szópárbajozzak.
17.
Azur
#16: Most aztán jól megmondtad.

Egyébként hadd ne is kelljen már szeretni az n-t,azokután ahogy szarba nézi a rajongóikat.Tudod ok és okozat.
16.
Skipper
#14: Inkább mintsem ilyen mindenlében kanál troll legyek aki mást sem tud csak károgni. Legalább értelmeznéd amiket írok ha neked abból az jön le hogy elvakult fan vagyok akkor van baj - de inkább troll.
Komolytalan minden sorod. És nekem kéne elgondolkodni?
Minden egyes sorodból süt a tudatlanság és az ajvékoló utálat.
15.
Azur
#12: "Ha csak annyi élettartama és exkluzivitása lesz mint a wiiu-nak már megérte főleg hogy a nintendo gépek és játékok az árukat is erősen megtartják."

Nézd meg például ezt.:DEgyáltalán milyen ember gondolkodik így?:DMég örül is,hogy egy túlárazott vackot kap azért,ha buknak is akkor ne nagyot."Ezek" még élvezik is,hogy az n egy fosnak nézi őket.Elnézést,de komolyan felháborító,hogy még ez a személy trollozik az értelmes emberekre,holott neki kellene elgondolkodnia keményen.
14.
Azur
#12: Teljesen mindegy mit írsz,hogy cáfolsz,egy elvakult buta fanatikus akinek minden jó szart lelehet dugni a torkán,meg az érvelése kifullad annyiban,hogy majd meglátjuk hogy lesz a szarból vár.
13.
Skipper
#12: Mint írtam kinek nem inge.
És igen igazat adok hogy az irány úgy fest nem jó.
De ezt egy jó játékkínálattal azért van idejük kompenzálni az elcseszett rajt után.
Én csak a károgókon mosolygok akik minden hír alatt feltünnek hogy köpjenek egyet. Kiderül mi lesz. Még csak március lesz messze még az év vége ha beindulna náluk a játékgyár gond nem lehet. Ha beindul.
12.
delphijos
#9: "Exkluzivitás és játékélmény szempontjából jóval előrébb járt mint a két konkurencia akik 4 év alatt 1-1 kézen számolható minőségi exkluzívot tettek le és ennyi. "

Mondjuk az exkluzivitásnak és a játékélménynek nem tudom mi köze van egymáshoz. Nagyon jók az N játékok, ezt amúgy senki se vitatta. De ne mond már hogy a másik két konzolon nincsenek legalább olyan jó játékok.... Persze, sok a vacak, de mivel hatalmas a kínálat, van sok jó is. Az exkuzivitásról meg annyit, hogy más gyakorlatilag nem fejlesztett a gépre. Persze hogy szinte minden "exkluzív" amit kiadtak rá. Ezzel jártak "előrébb" a többieknél? A másik meg, lehet az embert Nintendo ellenes trollnak hívni, de az én véleményem szart se számít. A piac véleménye szerint bukott el a WiiU. Azt hogy mi bukás, nem szabad érzelmi alapon kezelni. Nem attól bukás hogy semmi jó sem volt rá. Hanem ami volt, azok nagy része egy bizonyos réteg igényeit elégítette csak ki, és ez a réteg kevés egy konzol eltartásához. Én a Switch-re se azt mondom hogy szar, csak ez is ilyen lett. A fent említett réteg biztos ezt is imádni fogja, csak ezt szajkózom, hogy ez nem elég. Nyitni kellett volna. És nem, nem örülnék ha elbukna a Nintendo, csak én úgy látom, hogy nagyon ebbe az irányba tartanak.
11.
p3ti
#4: Más Kiadó nem hoz seasonpass -t? Más játékhoz nem érkezik tisztességes DLC ? Mindenki megértette hogy te nem szereted az N -t, de attól nem kell idejárni habozni meg hisztizni - senki sem kíváncsi rá
10.
p3ti
#4: Miért más kiadó nem ad ki season-pass -t? Más játékhoz
9.
Skipper
#8: Pedig nem új Wiiu-n is volt a Mario Kart 8-hoz. Ráadásul maximálisan korrekt tartalommal.
Az emberek hajlamosak a season pass meg dlc szavak hallatán köpni egyet. Van rá aokuk mert számtalan kiadó illetve fejlesztő direkt kivágott bagatel tartalmat ad komolyabb összegért. De vannak ellenpéldák is azért, például Dark Soulsoknál, Witcher 3-nál vagy az említett Mario Kartnál.
A fentebb írt dlc második fele év végén korrektnak tűnik. Az első fele kiderül.
Egyik konzolgyártó sem szavatartó nincs min meglepődni.
Én kivárom hogy legyen a gépre 4-5 húzócím és mehet a menet. Ha csak annyi élettartama és exkluzivitása lesz mint a wiiu-nak már megérte főleg hogy a nintendo gépek és játékok az árukat is erősen megtartják.
A Wiiu-ra is hiába mondják hogy bukás volt. Exkluzivitás és játékélmény szempontjából jóval előrébb járt mint a két konkurencia akik 4 év alatt 1-1 kézen számolható minőségi exkluzívot tettek le és ennyi.
Nem várok sokat csak azt a szintet hozza exkluzivitásban mint a wiiu mindezt kézben hordozva - vonatozás utazás meló és egyéb helyeken (is) tökéletes - és elégedett leszek.
Viszont tény hogy amennyire vártam akkora csalódás is amit az N művel. Sokkal erősebb - és több - nyitókínálatra számítottam. Wiiu-n az elmúlt másfél évben nem történt szinte semmi. Arra számítottunk sokan hogy az NX (Switch) nyitására készülnek és bitang lesz. Ehhez képest egyetlen igazi húzócím startkor. És még néhány majd valamikor év közben. Kevés. Mellévéve hogy az EU árszabás egy vicc illetve hogy néhány kieg lazán beleférhetett volna az alapcsomagba, csalódás. Elcseszték ezt a rajtot nagyon a kérdés hogy kompenzálni tudják-e majd.
8.
strike19
#5: Ez nekem tényleg új.A nintendo 2012 környékén azt nyilatkozta hogy nem tervez fizetős DLC kiadni mert nem tartják korrekt dolognak.
Erre most itt van.
Trófeáktól és teljesítményektől is elhatárolódtak.
7.
Skipper
#6: Nem is feltétlen rád gondoltam, kinek nem inge...
Szerintem se de főleg a start címekkel. Ettől függetlenül egy rossz paródia amit egyesek levágnak minden egyes nintendo hír alatt.
6.
KopyAti
#5: Sem Nintendo ellenes, sem troll nem vagyok, de szerintem akkor sem jó úton járnak! Ez a véleményem, és fenn is tartom!
5.
Skipper
Nem mintha ne lett volna már dlc nintendo gépen. Lásd Wiiu MK8 például. És teljesen korrekt kiegek voltak, nem a megszokott "kivágott tartalom". Most sem tűnik rossznak.
De az oldal szokásos nintendoellenes trolljai majd itt is kiélhetik magukat.:)
4.
daenath
Hurraaaaa! Ezt mar hianyoltam! R.I.P. Nintendo, az en reszemrol.
3.
Gykrizsi
Még hogy nem haladnak a korral, nesztek nektek dlc.
2.
DON GONDOCS
#1: Még, de ha a Switch nem lesz sikeres, akkor csak kiadó marad.
1.
KopyAti
Folyamatos tévúton jár a Nintendo! Csoda, hogy talpon vannak még!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...