Most egy hétig ingyenes az Origin Access

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 15.
  • Akció
Link másolása
Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.

A kezdetben csak Xbox One-on elérhető EA Access szolgáltatás egy ideje már PC-n is igénybe vehető. Az Electronic Arts most úgy döntött, csap egy kis hírverést az Origin Accessnek, a kiadó ugyanis egyhetes ingyenes próbalehetőséggel szeretne új előfizetőket toborozni magának. Ahhoz, hogy megnézzük az egyébként havidíjas online játékkönyvtár próbaverzióját, nem kell mást tennünk, csak regisztrálnunk.

A szolgáltatás havidíja 4 euró, míg az éves előfizetési díj jelenleg 25 euró. Ezért cserébe rengeteg, nem csak az Electronic Arts által kiadott vagy fejlesztett játékot érünk el, így a Battlefield-játékok, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, a Mirror's Edge: Catalyst vagy az Unravel mellett a This War is Mine, a The Banner Saga és a Trine: Enhanced Edition is megtalálható a játékkínálatban.

A másik fontos információ a szolgáltatással kapcsolatban, hogy egy-egy premier előtt akár limitált időre szóló exkluzív hozzáférést is garantál. Legközelebb épp a Mass Effect: Andromeda lesz előbb kipróbálható, így ha előfizető vagy, öt nappal hamarabb merülhetsz majd el az intergalaktikus kalandban.

5.
5.
Cooper Channel
#3: Ennek pont az a lényege, hogy aki elfelejti visszavonni attól vonják a lóvét.
Meg aki kipróbálja és bejön neki annak már nem kell semmit csinálni csak "ottmarad" ha még utánna kéne kártyaszámokkal szórakozni akkor kevesebben maradnának. Marketing ez kérem.
1.
1.
shatana
ha jól olvastam a szöveget az originen akkor nem ingyenes csak kap az ember ha beregisztrál 1 hetes trialt ami után fizetnie kel ha lejárt. de bármikor törölheti ezalatt az 1 hét alatt a regisztrációt és akkor nem kell fizetni-e utána.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...