Most egy hétig ingyenes az Origin Access

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 15.
  • Akció
Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.

A kezdetben csak Xbox One-on elérhető EA Access szolgáltatás egy ideje már PC-n is igénybe vehető. Az Electronic Arts most úgy döntött, csap egy kis hírverést az Origin Accessnek, a kiadó ugyanis egyhetes ingyenes próbalehetőséggel szeretne új előfizetőket toborozni magának. Ahhoz, hogy megnézzük az egyébként havidíjas online játékkönyvtár próbaverzióját, nem kell mást tennünk, csak regisztrálnunk.

A szolgáltatás havidíja 4 euró, míg az éves előfizetési díj jelenleg 25 euró. Ezért cserébe rengeteg, nem csak az Electronic Arts által kiadott vagy fejlesztett játékot érünk el, így a Battlefield-játékok, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, a Mirror's Edge: Catalyst vagy az Unravel mellett a This War is Mine, a The Banner Saga és a Trine: Enhanced Edition is megtalálható a játékkínálatban.

A másik fontos információ a szolgáltatással kapcsolatban, hogy egy-egy premier előtt akár limitált időre szóló exkluzív hozzáférést is garantál. Legközelebb épp a Mass Effect: Andromeda lesz előbb kipróbálható, így ha előfizető vagy, öt nappal hamarabb merülhetsz majd el az intergalaktikus kalandban.

Ezek is érdekelhetnek

5.
Cooper Channel
#3: Ennek pont az a lényege, hogy aki elfelejti visszavonni attól vonják a lóvét.
Meg aki kipróbálja és bejön neki annak már nem kell semmit csinálni csak "ottmarad" ha még utánna kéne kártyaszámokkal szórakozni akkor kevesebben maradnának. Marketing ez kérem.
3.
crytek
#2: Azért valakinél levonták a szetont biztos ami biztos.
Csak tudnám a free dologhoz a rákért kell a bankkártyát stb megadni.

Szétválaszthatták volna a trialt/free a fizetőstől ,mert ez így egy gányság és inkább elriasztja az embert.
2.
CSOI
#1: Pontosoan. Mindent úgy kell csinálni mintha előfizetnél, annyi különbséggel, hogy az adatok megadása után nem terhelnek rá semmit a kártyára és feltüntetik, hogy 7 nap múlva lesz az esedékes tranzakció. Ez alatt a 7 nap alatt bármikor vissza mondhatod az előfizetést...
1.
shatana
ha jól olvastam a szöveget az originen akkor nem ingyenes csak kap az ember ha beregisztrál 1 hetes trialt ami után fizetnie kel ha lejárt. de bármikor törölheti ezalatt az 1 hét alatt a regisztrációt és akkor nem kell fizetni-e utána.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...