Megvan a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 17.
  • Megjelenés
Az Activision végre leleplezte a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy megjelenési dátumát. A kizárólag PS4-re érkező csomagban a sorozat első három része kap helyet felújított grafika mellett. A bejelentés mellé friss trailer is érkezett.

Az Activision bejelentése szerint a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy június 30-án landol PlayStation 4-en. Mint azt bizonyára tudjátok, a gyűjtemény a Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot: Warped című játékokat tartalmazza felfrissített látvány mellett.

Íme, a friss trailer:

Köszi, Yanez!

13.
StevenSan
Én tök szerettem ezt a játékot annak idején. Szerintem jó. Bér, ha egy az egyben áthozták, akkor lehet, hogy túl nehéz lesz a mai konzolosok számára.

Mindegy, ki kell próbálni, én azt mondom, utána úgyis el tudjátok kalózkodni másnak, ha nem tetszik. Vagy, ha tetszik, de kell valami új játék.

Jó játék. Tényleg. Én sokat játszottam vele még az értelmesebb világban.
12.
Chelseafan1989
#1: volt egy cikk ahol leírták, hogy változik a mentési rendszer is.
én amúgy nagyon várom nagyon nagy kedvencem a játék, de nem tudom hogy fogom kibírni nyárig.
10.
szpal
#7: Nekem is első napos vétel lesz!! Remélem, hogy a CTR sem ússza meg ezt a felújítást. Imádtam és néha még beindítom a kis PS1-et és nyomok rajta egy-két versenyt. :D
9.
NathanDrake
Első napos vétel lesz! Remélem lesz limitált kiadás is amibe van Steelbook. Sony nagyon erősen kezdte el az évet csak így tovább. :)
8.
Yanez
Instant musthave elsőnapos vétel előrendelve!
7.
Bazoo
Remélem nem állnak meg itt és a Crash Team Racing-et is felújítják. :D
4.
Macifasz
Kimaradt ez a széria, de a videók, és az Uncharted 4-ben lévő rész alapján megtetszett, így első napos vétel lesz. :-)
1.
TheFlash
az a baj hogy az idő szépítette csak meg az egészet... napokban újra kitoltam a crash 1-2-3 at de az első rész szerintem egyenesen szhar, a mentési rendszer borzasztó, ha a bonust elbaxod 1x akkor többször nem próbálkozhatsz újra, nem érzed a teret és csomószor a platformok mellé ugrasz stb... A 2. rész sem jobb sokkal, a 3. viszont qrva jó, ott észhez tértek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...