Megvan a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 17.
  • Megjelenés
Az Activision végre leleplezte a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy megjelenési dátumát. A kizárólag PS4-re érkező csomagban a sorozat első három része kap helyet felújított grafika mellett. A bejelentés mellé friss trailer is érkezett.

Az Activision bejelentése szerint a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy június 30-án landol PlayStation 4-en. Mint azt bizonyára tudjátok, a gyűjtemény a Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot: Warped című játékokat tartalmazza felfrissített látvány mellett.

Íme, a friss trailer:

Köszi, Yanez!

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
12.
Chelseafan1989
#1: volt egy cikk ahol leírták, hogy változik a mentési rendszer is.
én amúgy nagyon várom nagyon nagy kedvencem a játék, de nem tudom hogy fogom kibírni nyárig.
10.
szpal
#7: Nekem is első napos vétel lesz!! Remélem, hogy a CTR sem ússza meg ezt a felújítást. Imádtam és néha még beindítom a kis PS1-et és nyomok rajta egy-két versenyt. :D
9.
NathanDrake
Első napos vétel lesz! Remélem lesz limitált kiadás is amibe van Steelbook. Sony nagyon erősen kezdte el az évet csak így tovább. :)
8.
Yanez
Instant musthave elsőnapos vétel előrendelve!
7.
Bazoo
Remélem nem állnak meg itt és a Crash Team Racing-et is felújítják. :D
4.
Macifasz
Kimaradt ez a széria, de a videók, és az Uncharted 4-ben lévő rész alapján megtetszett, így első napos vétel lesz. :-)
1.
TheFlash
az a baj hogy az idő szépítette csak meg az egészet... napokban újra kitoltam a crash 1-2-3 at de az első rész szerintem egyenesen szhar, a mentési rendszer borzasztó, ha a bonust elbaxod 1x akkor többször nem próbálkozhatsz újra, nem érzed a teret és csomószor a platformok mellé ugrasz stb... A 2. rész sem jobb sokkal, a 3. viszont qrva jó, ott észhez tértek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...