PS3-ra is lesz FEAR - mostmár tuti

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Vivendi Universal Games ma megerősítette, hogy a Monolith Playstation 3-ra is készít egy változatot a PC-s és X360-as F.E.A.R.-ből.
A Vivendi Universal Games ma megerősítette, hogy a Monolith Playstation 3-ra is készít egy változatot a PC-s és X360-as F.E.A.R.-ből.

A PS3-as First Encounter Assault Recon sok változást nem fog tartalmazni, de legalább a konzol nyitócímei közé sikerült beverekednie magát. A bejelentéssel együtt 5 új képet is kaptunk, melyeket itt helyben máris átvizsgálhattok!

9.
9.
demon68
Ez FEAR??? Már örültem h tudok vele játszani majd mert a gépem túl gyenge hozzá, és ps3-at szeretnék venni, de ezért nem érdemes. Ez ps one-ra pont jó lenne
8.
8.
FNorberto
Eddig a PS-PC átirat volt csúf,most a PC-PS atirat lesz az:D
7.
7.
Halfer
az én véleményem is az hogy nem szép.
5.
5.
fojesz
Javítva, thx par l'attention. Daks Téged meg felkötünk és rituálisan feláldozunk Alma Wade oltárán.
5.
5.
fojesz
Perzse csak vicc volt. Csak elfelejtettem odaírni. :)
4.
4.
Avium
en is ki akartam javitani a hibas FEAR roviditest de mar masok megtettek :) javitsatok mar ki mert egy gamer siteon ne legyen ilyen eliras :D
3.
3.
dr3l
helltraider: de igen, az akarna lenni
2.
2.
begbies
Grafikailag gondolom ugyanaz lesz mint a PC és X-360 verzió...nem hiszem hogy rondább grafal megjelenitenék. Egyébként nem olyan rossz hogy megjelennek ilyen portok Ps3ra is. Akik eddig ezt hiányolták vagy pont erre vágytak most végre örülhetnek. Senkise fog emiatt Ps3t venni de ha már lesz valakinek PS3a és kevés lesz rá a kezdőkinálat akkor legalább ezekkel a mostanába bejelentett portokal eltud lenni egy darabig.
1.
1.
Hellraider
Srácok! Az a fránya "First Encounter And Recon" valójában nem First Encounter Assault Recon akarna lenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...