Megjelent a FEAR ingyenes kiegészítője

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
Ma estétől tölthető a F.E.A.R. ingyenes kiegészítőlemeze, mely ötletesen a Combat alcímet kapta. Egy gyors regisztráció, és már tolhatjátok is!
Ma estétől tölthető a F.E.A.R. ingyenes kiegészítőlemeze, mely ötletesen a Combat alcímet kapta. Egy gyors regisztráció, és már tolhatjátok is!


A multiplayer mega pack használatához a First Encounter Assault Recon hivatalos honlapján egy három lépésből álló regisztrációs eljárást kell elvégezni, melynek végén megkapjátok a saját egyéni CD kulcsotokat. Ha ez megvan, akkor már lehet is tölteni az 1,8 gigát nyomó kiegészítőt, majd addig lövöldözni vele, míg le nem fordultok a székről. Jó szórakozást!

13.
13.
drako
mit irjak ahozz a kibaszott reisztráciohoz mert már probáltam mindent de nemlép tovább.allandoan kitörli re-enter e-mail address-t
12.
12.
fojesz
Ngayon klassz egyébként a cucc, ajánlom mindenkinek! :)
11.
11.
fojesz
Nem, köze sincs hozzá. :)
10.
10.
drako
eza fear extraction pont?

9.
9.
FNorberto
Ez gyökérség!!!!A fő motiváció egy eredeti játék megvételéhez a multi!Mostmá nem éri meg semmiért megvenni originalba a FEAR-t,de ha nekem nem lenne meg akkor is megvenném mert ez van olyan jó játék hogy megvegyük eredetiben,főleg hogy már csak 5000ft.
8.
8.
fojesz
Jön is lefele. :) Javaslom a WP második tükörszerverét, onnan majdnem fullal jön lefele. Persze csak két-három óra múlva töltsétek onnan, nehogy belassuljon itt nekem. :)
7.
7.
NitroX
dr3l: mi lenne ha eldugulnál? ne oszd itt azt ész, ok? pláne hogy nem is tudod mi a helyzet



NosFerAto: köszi a segítséget, utánaolvastam és teljesen ingyenes multi kiegészítés, nem kell hozzá alap játék



6.
6.
szutsroland
Szerintetek ez nem csak egy trial?
5.
5.
dr3l
nitrox ez nem warezes oldal, és szerintem nem olyan bénák, hogy úgy csinálják meg a multit, hogy a béna másoltan is lehessen játszani vele...
4.
4.
Hellraider
Srácok, korábban is jeleztem, hogy a F.E.A.R. nem First Encounter And Recon, hanem First Encounter Assault Recon. Remélem segítettem..
3.
3.
NitroX
működik ez másolt játékkal?
2.
2.
wasaby44
De az érdekes, hogy nem adja ide azt a fránya cd-kulcsot...
1.
1.
wasaby44
Köszönöm szépen :D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...