Öt év múlva a Sony lesz a piacvezető?

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 18.
  • Biznisz
Link másolása
A Yankee Group komoly jóslatokba bocsájtkozott a következő generációs konzolok háborúját illetően - becsléseik szerint 2011-re a Sony lesz a piacvezető cég.
A Yankee Group komoly jóslatokba bocsájtkozott a következő generációs konzolok háborúját illetően - becsléseik szerint 2011-re a Sony lesz a piacvezető cég.



Számokban kifejezve a bevezetőben szereplő állítást, a következőket okoskodták ki a Yankee munkatársai: 2011-ben a piac 44%-t a Sony uralja majd 30 millió eladott PS3-mal, őt követi a Microsoft 40%-kal és 27 millió értékesített X360-al, majd a sort végül a Nintendo zárja 16%-kal és 11 millió eladott Wii-vel. Okosak ezek a srácok, nagyon okosak - mindenesetre nagy valószínűséggel igazuk van annak ellenére, hogy sokan a PS3 bukását is emlegették, többen a Wii-ben bíznak, továbbá nagyon sokaknak bejövős az X360 is. Meglátjuk a végeredményt - úgy öt év múlva.
16.
16.
SWBF2
Már elbukták mivel a Wii a piacvezető 10.57 eladott konzollal LOL
15.
15.
fojesz
Az, de veheted kettőnek is felőlem.
14.
14.
begbies
lol azt lehet tényként kezelni hogy a PS3 drágább lesz a riválisainál hogy tudje-e hozni a X-360 exlusive játékok színvonalát azt az idő eldönti azt meg hogy tudja-e hozni a Wii játékélményét nehezen híszem :D
13.
13.
Ryo san
Nevetséges adathalmaz,a mai viszonyokból kiindulva főleg.
12.
12.
ps3
ezt tényleg nem lehet kiszámolni,miből mennyi megy majd el,

DE:azt viszont már tényként lehet kezelni hogy a Ps3 "sokkal" jobb lesz riválisainál.
11.
11.
Drago
Ti most miről beszéltek? PS2-t nem hasonlítjuk X360-hoz, nem ugyan az a generáció. PS2 már hosszú évek óta kinn van, jó hogy többet adtak el belől.

10.
10.
begbies
A PS3/X-360 arány elég korrekt habár szerintem akortájt fog megjelenni a next microsoft masina. Viszont a Wiiből szerintem 100% hogy többet adnak el. És a Nintendo se fog sok időt várni egy új masinával.
9.
9.
Ca$h
Hmmmm... az előző generációs felálláshoz képest, szerintem ez a statisztika az Xboxnak kedvez, hiszen tavaly ez volt a felállás:



PS2: 70%

Xbox: 16%

GamCube: 14%



Ugyhogy many grat a statisztikáért, hiszen már most ők a vezetők a piacon, és ha a jóslataik igazak leszek az 30%-os visszaesést fog jelenteni a Sonynak! Ugyhogy röviden csak ennyit: LOL!!!! :)))
8.
8.
Vuxy
Wow de tud valaki és ha kijön valami új konzol addigra? :)
7.
7.
Halfer
Hát ezek akkor odafigyeltek matekórán, ha így előre mernek jósolni számszerűen.
5.
5.
FNorberto
Rosszul választottak ha okoskodni akartak:D
5.
5.
alex512
Ja igen és repülő kocsikkal fogunk menni mindenhová!!!
4.
4.
fojesz
Hát ez már nem igazán az ő munkaterületük. :)
3.
3.
FNorberto
Ha ilyen okosok akkor máson kéne törni a fejüket pl:háborúk elkerülésén,rák gyógyitásán,AIDS ellenszerén,éhinség-munkanélküliség felszámolásán.Nem?
2.
2.
dr3l
Ez ráér még öt év múlva szerintem.
1.
1.
TOM X
szerintem ezt még nem lehet kiszámolni!

Majd meglátjuk! Csak már a kivagyok a sok okoskodótol!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...