Crazy Justice - TPS-t fejleszt egy magyar testvérpár

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Crazy Justice egy steampunk világban játszódó third-person shooter, amiben kampányt és multiplayer módot is találunk majd. A játék ráadásul magyar fejlesztés, egy testvérpár áll mögötte.

A Black Riddles Studios egy fiatal magyar testvérpár fejlesztőcsapata. Welker Balázs és Welker Gergő az elmúlt két évben több mint hatvan projekten dolgozott, 2015-ben megnyerték a NASA egyik versenyét, tavaly pedig a CESAwards 2016 Hungary legjobb indie játékfejlesztőnek járó díját vihették haza.

Legújabb játékuk, a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő Crazy Justice, amely egy steampunk világban játszódó TPS. A negyedik generációs Unreal Engine által hajtott anyag cel-shaded grafikát kapott, egyáltalán nem veszi komolyan magát, és 8-10 órára rúgó egyjátékos kampányt, valamint kooperatív és kompetitív multiplayer módot is találunk majd benne.

A Crazy Justice főszereplője a Hős, akivel a Világot felkutatva kell Tesla-tornyokat aktiválnunk. Az akciónk természetesen nem kis galibát okoz, árulkodó legalábbis, hogy mindenféle szörnnyel leszünk kénytelenek szembenézni. A tornyok a multiplayerben is kiemelt szerephez jutnak.

A 16 fős The Devastator módban négyet kell megvédenünk belőlük, ezek táplálják ugyanis a Pusztítót, aminek el kell érnie Ozirisz templomát - a másik oldalon értelemszerűen az a feladatunk, hogy ezeket a tornyokat elpusztítsuk. A Capture the Tesla a Conquest helyi megfelelője, és persze Team Deathmatch is várható, csak itt Crushingnak hívják, és négy-, hat-, illetve nyolcfős csapatokban harcolhatunk beállítástól függően.


A játékosok 16 testreszabható Hős és 45 különböző fejleszthető fegyver közül választhatnak majd, de ezeknek a száma idővel nőni fog, ahogy játékmódból is több lesz. A fenti hármast már a bétatesztben kipróbálhatjátok, erre a készítők hivatalos weboldalán tudtok jelentkezni - a tesztelés során szerzett tapasztalatainkról mi is beszámolunk majd.

10.
10.
Perseus84
#9: Azert egy indie cuccot nem kellene a cod-hoz hasonlitanod.
9.
9.
user101
#8: Egy halálosan telített piacon ( / kategóriában, ow, bf, tf, cod ) próbálnak szerencsét egy barátok közt is maximum középszerű cuccal. Most mit mondjak ? Év játéka ? Ez az új horizon0dawn ? Nem fogom megvenni és nem is ajánlanám senkinek őszintén ... Akár magyar, akár nem ! :(

Amit viszont ajánlanék bárkinek, lelkiismeret furdalás nélkül, az például a SWINE, Van Helsingek, Iperium és persze a TEREP2 :))) Jobb az ha mindenki nekiáll lelkesedni és asszisztál egy hazugsághoz és a végén a kasszáknál meg jön a nagy pofára esés ?
8.
8.
godach
Érdekes azért, hogy külföldi oldalakon, külföldiektől több támogatást kapnak a srácok, mint itt ahogy nézegetem.
Persze senkinek sem kötelező, én sem igazán rajongok a CellShaded-ért, viszont ezek a megjegyzések, komolyan mondom én szégyellem magam.
Remélem, mivel ketten vannak, nincs idejük olvasgatni az ilyen hírek alatti hozzászólásokat :/
7.
7.
user101
Hát, sok sikert kívánok... Ennyi amit tehetek, mert pénzt nem adnék érte... :(
6.
6.
Őrnagy
Úgyhogy, mivel mindig is cilinderes alakban szerettem volna Tesla-tornyokat aktiválni, én vevő vagyok erre a játékra.
5.
5.
Őrnagy
Tesla? Cilinder? Erre a kettőre lehet építeni!
( Tökélete trükk)
4.
4.
godach
#3: Lesz, és még Olasz is, ha minden jól megy ;)
3.
3.
zozo76hun
nem nagyon szeretem a tps jatekokat, de ha tenyleg jo lesz akkor az xbox-os verziora vevo leszek. azert ha mar magyar fejlesztes, legyen benne valaszthato nyelvkent a magyar is!
2.
2.
godach
1.
1.
elgeri
A grafikát jól elkapták, :)
A fegyverek súlytalansága viszont nagyon nem tetszik :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...