Kipróbálható a Lineage II: Chronicle 5

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az imént érkezett sajtólevélből tudtuk meg, hogy elindult az MMO új teszt szervere, ily módon a legújabb kiterjesztés próbálható ki egy-két kattintás után.
Az imént érkezett sajtólevélből tudtuk meg, hogy elindult az MMO új teszt szervere, ily módon a legújabb kiterjesztés próbálható ki egy-két kattintás után.  A Chronicle 5: Oath of Blood-ot kipróbálva Rune és Schuttgart földjein kalandozhatunk majd.



Amint a szerverre csatlakozunk, s létrehozzuk első karakterünket, az automatikusan a 75. szintre fejlődik, s 76 millió SP-t kap képességei turbózására, illetve 100 millió Adenát (a játékban található pénz) felszerelések vásárlására. Mindenki jól gondolja, melyik lesz az első karaktere, ugyanis az efféle szuperhíró csak egyszer terem - a további hősök első szintről, pénz nélkül indulnak.

Ugrás a galériához

Hogy mit kell tennetek a játék kipróbálásához? Egyszerűen le kell rángatnotok a klienst a hivatalos oldalról, majd bejelentkezni a Lineage II-be és uccu neki! (Persze egy Lineage II account szükséges, de valamit valamiért ugyebár.) Jó mulatást!

Minimális rendszerigény:
  • 800Mhz-es processzor
  • 256 megabájtnál több memória
  • GeForce 2-es videókari (jobb nem árt)
  • 56k-s internetkapcsolat
7.
7.
HypeR89
Hol a gennybe lehet letolteni a Lineage 2 c5 - Oath of Blood .... nem a c6 ot ....
6.
6.
horzsolt
Sziasztok! Nektek hogyan sikerült accountot csinálni? Amikor venni akarok egy serial code-ot, állandóan ezt írja ki: The order did not pass risk management assessment.
5.
5.
Nincsolyan
ha kell adok olyan fájt amivel le lehet tölteni az egészet
3.
3.
Deathcsaj
hol lhet letölteni?egy sexis csaj
2.
2.
olikam
Télleg igazatok van ez a játék felulmulhatatlan nagyon jo a világ legjobbja a WOW pedig egy szar grafikajú 12 eves gyerekeknek valo kis pöcs játék

1.
1.
fojesz
Nos, próbálta vki a kicsikét?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...