Patrick Stewart is kiszáll az X-Menből

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár hetekkel ezelőtt még úgy nyilatkozott, még nem végzett Charles Xavier karakterével, egy frissen adott interjúban most mégis megerősítette, hogy a Loganben láthatjuk utoljára ebben a szerepben.

Hugh Jackman már korábban belengette, nemrég pedig hivatalosan is megerősítette, hogy a Logan - Farkas című filmben ereszti ki utoljára karmait. Azonban nem ő az egyetlen, aki búcsút int az X-Mennek, Patrick Stewart ugyanis a Sirius XM Town Hallban adott interjúban elárulta, számára is a Logan volt az utolsó X-Men-film. A bejelentés sokak számára némi meglepetéssel is szolgálhatott, Stewart ugyanis másfél héttel ezelőtt még pont azt mondta, hogy Jackmannel ellentétben ő még nem szeretné lezárni ezt a számára is fontos korszakot.

Az Entertainment Weeklynek tegnap adott interjúban viszont már egészen máshogy nyilatkozott. Ugyanis a Logan legutóbbi, épp Berlinben tartott előadását nagyon meghatónak, megindítónak találta, sokkal inkább, mint az első alkalmat, amikor látta a végső változatot. Mint mondta, a berlini vetítés végén Jackman megfogta a kezét, és látta, hogy hozzá hasonlóan ő is a könnyeivel küszködik. Közben épp futott a stáblista, így a csapat nem tudott még fellépni a színpadra, úgyhogy bőven volt ideje megélni ezt a pillanatot. Stewart szerint ekkor érezte, hogy soha nem lesz jobb, tökéletesebb, érzelmesebb és gyönyörűbb módja búcsút inteni Charles Xaviernek. Szóval még aznap este beszélt Hugh Jackmannel, akinek elmondta, ő is végzett, ennyi volt, vége van.

A Logan a közeli jövőben játszódik, valahol a mexikói határ környékén. A történet középpontjában a megöregedett Logan és a gyengélkedő X Professzor áll, azonban amíg Rozsomák igyekszik elbújni a világ és öröksége elől, addig képbe kerül egy nagyon fiatal, kezdetben ártatlannak tűnő mutáns kislány.

A Logan - Farkas március 2-án kerül a hazai mozikba.

21.
21.
hedzsooo
#15: Az előzetesek alatt az interjúkat is értettem, ahol elvileg a megvilágítás + a makeup mind-mind jobb színben igyekszik szinte mindig a szereplőket bemutatni. Lehet persze, h pl. a megfázása sem segített nála az összképen de mindenképpen benne van már azért a korban rendesen így, már a 80-hoz közeledve.
20.
20.
hedzsooo
#9: Próbáld akkor megismerni több filmjét Jackmannek is. Édemes, mert máshol is nagyon jókat alakított eddig.
18.
18.
delphijos
Csak azt tudnám ki volt az aki nálunk a "Farkas" nevet aggata a karakterre. ÁÁÁÁ
15.
15.
Ecneb
#3: Azért az előzetesben látottak alapján ne ítéld meg! Persze benne van a korban, de ott még rátettek egy lapáttal, mivel a story szerint jóval az x-ek után játszunk. Valójában nem így néz ki, legalábbis nem ennyire!
11.
11.
DON GONDOCS
Legalább ő tudja mikor kell, abbahagyni, nem úgy mint bizonyos színészek.
9.
9.
delphijos
Patrick Stewart szerintem jó színész, és őt konrétan nem érzem beskatulyázva erre a szerepre.

Az hogy Hugh Jackman "nagy színész" lenne, azt én mondjuk nem gondolom így, erre a szerepre remek, de amúgy én nem vagyok tőle elájulva....
8.
8.
princeps27
Azért Hugh Jackman 48éve se olyan kevés. Mondta is, hogy filmről filmre egyre nehezebben készül fel a Wolverine szerepre.
7.
7.
Norbiii
Nagyon sajnálom, hogy Hugh Jackman kilép, ő volt a kedvencem! A korával nincs baj, hiszen 48 éves, de mivel nem szeretne beskatulyázva maradni, mint Logan, így más szerepekben is akar nagyot alkotni. Valamilyen szinten megértem, de a kettő is mködhetett volna együtt, ahogyan eddig is....
6.
6.
adamsfamily
#2:Patrick Stewart-ot meg lehet érteni,mert 74 éves,ő se lesz fiatalabb.De Hugh Jackmann azért még nem olyan öreg,ha jól tudom még az 50-et se töltötte be.


Szerintem nem baj,ha kiszállnak.Igazság szerint a Fox nem remekelt annyira az x-men filmeknél.Az első 3 elég középszerű volt.Az eljövendő múlt napjai jól sikerült,meg az előtte lévő rész is,de valahogy egy katyvasz volt a szereplők közti kapcsolatok miatt.
5.
5.
hedzsooo
#4: Ennyi, nagyon benne van már ő a korban, ezt is el kell fogadnunk, hiába rajongunk esetleg az alakításaiért.
4.
4.
myrte
Szerintem egyszerűen csak élvezni akarja a nyugdíjas éveit. Lassan 80 éves.
3.
3.
hedzsooo
Nekem is nehéz elhinni hogy vége ennek a korszaknak de tényleg kilépnek mindketten szerintem.

Sajnálatos látni itt már az előzetesekben is, h a prof. (P. Stewart) már mennyire is benne van a korban. Egyesek azt hiszik hogy a színészet nem munka, v. hogy 1 marhára könnyű meló. Hát nem az. Szerintem mindketten jókor szállnak ki ebből a szuperprodukciós korszakukból. Hugh Jackman-t mondjuk a jövőben még simán eltudom képzelni 1 rakás durvajó filmben, nagy színész ő is, de nem ám csak mint Logan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...