Elhunyt Bill Paxton

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 27.
  • Gyászhír
Link másolása
Tegnap kaptuk a hírt, hogy egy műtét komplikációinak következtében elhunyt Bill Paxton. A 61 éves színész olyan filmekben játszott, mint A bolygó neve: Halál vagy a Titanic, mostanában pedig A S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban volt látható.

Hatvanegy éves korában elhunyt Bill Paxton, a színész egy műtét komplikációiba halt bele. A hírt tegnap hozták nyilvánosságra, felesége és két gyermeke gyászolja.

Paxton egy sor blockbusterben kapott szerepet. Már az első Terminátorban is feltűnt, de játszott A bolyó neve: Halál, a Titanic, a Twister, az Apollo-13 című filmekben is többek között. Mostanában A S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban volt látható, illetve szerepet kapott az Éjjeli féregben és A holnap határában is. Április 28-án érkezik A kör című könyv adaptációja, ebben az Emma Watson által alakított Mae Holland édesapját alakítja.

Nyugodjon békében!

7.
7.
Extol
Igen az éjjeli féreg - terminátor - alien filmbeli szerepei megvannak. kár hogy mind csupán kicsi mellékszerep volt. Sajnálom ami vele történt
5.
5.
SgtEversmann
Hát, pont őt nem vártam volna. Nyugodjék békében :(
https://www.youtube.com/watch?v=73scTH5asL0
4.
4.
Chrysh
#3: Sajna ez így fog menni egy darabig, hisz a mi korosztályunkból még bőven akad tehetséges, de már koros híresség. Én inkább úgy fogom ezt fel, hogy jó volt tudni ennyi híres ember munkásságáról.

Bár már előre félek, hogy vajon ki fog-e kerülni még több emlékezésre méltó tehetség a mai gárdából, mert sajna e téren kicsit pesszimistább vagyok.

Egy szó mint száz, nyugodjon békében.
3.
3.
zsocc-nrg
Legalább egy kis időre leállhatna a kaszás, ez már kezd sok lenni :( nyugodjon békében...
2.
2.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...