The Division - próbaverziót kap a játék

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 28.
  • Akció
Link másolása
Habár korábban is előfordult, hogy a Ubisoft kinyitotta a The Divisiont egy hétvége erejéig, most állandó próbaverziót kap a játék, ami az első hat órába enged betekintést. Ma élesedik, ahogy az utolsó DLC is.

Intenzív hét vár a The Division-rajongókra, ma élesedik ugyanis a játék harmadik és egyben utolsó DLC-je a Last Stand, vele együtt pedig az 1.6-os frissítés is letölthetővé válik. Az előző két kiegészítővel ellentétben az új adalék egyszerre jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

A DLC fő attrakciója a Last Stand PvP-játékmód, amiben két nyolcfős csapat mérheti össze az erejét, és a Dark Zone három terminálját elfoglalva igyekszik a lehető legtöbb pontot összegyűjteni. Emellett egy új Incursionnek is örülhetünk, amely a Stolen Signal nevet viseli.

Az 1.6-os frissítés három új területet csap a Dark Zone-hoz, valamint új Contamination-eseményeket és Exotic-fegyvereket találunk a játékban a letöltés után. Megjelenik a Dark Zone-ranglista, kőkemény nehézségi szintet kapunk, amit Legendarynek neveztek el, és a javítás élesíti a mikrotranzakciós rendszert is.

A DLC része a szezonbérletnek, önmagában pedig 15 dollárt kóstál. A patch ingyenes természetesen. Ha még nem vagy képben a The Divisiont illetően, akkor sincs nagy baj: Xbox One-on és PC-n ma, PS4-en pedig március 9-én élesíti a Ubisoft a hatórás próbaváltozatot, amiben a nyolcadik szintig fejlődhetsz legfeljebb. Ha megtetszik a játék, a vásárlás után átviheted a teljes verzióba a trial során elért eredményeidet.

14.
14.
shooter1234
#13: Ezek fél óránként szerkesztik a kommentjüket, mert most nem az van írva amit te írtál, meg akkor előtte is átírták, vagy csak szimplán újat írtak. :D

Amúgy most már felengedett a szerverre. ;)
13.
13.
Tevi
#9: Én délután hármat látok a fórumon, illetve, hogy hosszabbítanak a karbantartáson, de nincs pontos idő. Ha tudnak újabb infót akkor közzéteszik.... :(
11.
11.
logic5
#10: Hopsz ezt nem ide :D
10.
10.
logic5
Ezt a játékot a béta alapján ez sem menti meg.. KUKA
4.
4.
Schwag
#2: Fokent a story coop modban :D
2.
2.
Spiderling
#1: Ha a pvp nem érdekel, akkor lehet megéri, csak alaposan szét kell nézni, milyen áron veszed meg.
Ameddig nincs cheat védelem(battle Eye), addig a pvp felejtős, sajnos lassan már napi szinten találkozunk velük, és hiába reportolod őket, ugyanúgy tolják....röhej. :(

Viszont ha a story mód érdekel, vagy underground, és nem utolsó sorban a surviver, akkor talán megéri a season pass is..
1.
1.
Schwag
Karacsony van? Sorra jonnek az ingyenes tartalmak a ubisoftol :) Megvolt a For Honor a wildlands most meg ez ^^ mar regota kiakartam probalni gondolkodtam h megvegyeme de majd eldol a proba utan :) koszi GK a tajekoztatast
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...