Új RTS készül Steel Division: Normandy 44 címmel

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Második világháborús stratégiákból manapság nem sok van, ezért is örülünk a Eugen Systems és a Paradox bejelentésének. Ahogy azt a címe is sejteti, a Steel Division: Normandy 44 a normandiai partraszállásra fókuszál majd.

A francia Eugen Systems egy kimondottan valós idejű stratégiákra szakosodott csapat, korábbi munkái közül a R.U.S.E.-t és az Act of Agressiont említhetjük.

A Steel Division: Normandy 44 a második világháborúba kalauzol el bennünket, azon belül is az 1944-es normandiai partraszállás eseményeit élhetjük át. A srácok a korabeli légi felderítés által készített képek alapján modellezték le a tájat, illetve hasonlóan autentikus tankok, katonák és járművek szerepelnek a játékban.

Összesen négyszáz történelmileg hű egység szerepel a Steel Divisionben, a multis csaták során akár 10v10-es felállás is elképzelhető. Egyedül vagy barátainkkal szövetkezve is háborúzhatunk.

A meccsek három dinamikus fázisból állnak, ahol a különböző egységeket fokozatosan nyithatjuk meg, a hadszíntér pedig folyamatosan változik. Elvághatjuk az ellenfél utánpótlását, ezzel kényszerítve őt visszavonulásra például.

A játékot az IRISZOOM engine legújabb verziója hajtja. A megjelenés még idén várható PC-n.

3.
3.
mestermagyar
Jó hogy a cikk megemlíti a korábbi munkáikat, igaz hogy ez a címük a nem megemlített 3 wargame játékhoz fog hasonlítani ami azóta készült.

A R.U.S.E az egy végtelenül árkád casual stratégia volt, míg a wargame sorozat végtelenül mély és végtelenül realisztikus. Szerintem nincs konkurense, a total warral vonnék párhuzamot, persze ekkora időbeli különbség miatt nem akkora a hasonlóság.
2.
2.
user101
Én egy commandos remakenek örülnék, de nagyon...
1.
1.
DON GONDOCS
Igazi hiánypótló alkotás, ha az ai, fizika és grafika is kiemelkedő lesz, biztosan vevő leszek rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...