Hellblade: Senua’s Sacrifice - őrület és rejtélyek

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 3.
  • Videó
Link másolása
Tavaly november óta nem nagyon lehetett hallani a Ninja Theory jó ideje készülő új játékáról, a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A legújabb videó természetesen ismét egy fejlesztői napló, de már jó pár gameplay pillanattal.

A Hellblade legújabb videónaplója a játékot körülölelő őrületre és rejtélyekre fókuszál, miközben némi segítséget nyújt abban is, hogy fonódik össze a viking mitológia és a főhőst nyomasztó pszichózis.

A Ninja Theory új fejlesztése PC-re és PS4-re készül, és a jelenlegi tervek szerint valamikor az év végén lesz majd megvásárolható.

6.
6.
Jhonyy
Látszik hogy beleadnak mindent a fejlesztők, jo minőség biztos vétel lesz számomra, csak legyen jó hosszú és jó sztori az a fő. Már csak jöjjön város nagyon.
5.
5.
rezy
Jó lesz ez... A Dante's Inferno meg nem is értem hogy maradt a köztudatban, végignyomtam, de ennyire önismétlő játékkal ritkán találkozik az ember!
3.
3.
DON GONDOCS
A Dante's Inferno és Devil May Cry folytatástól énis becsokiznék. De ezt a játékot nagyon várom a Nierel egyetemben.
2.
2.
KRAT0S
De rohadt nagy fless ez is!Qrvára bejövős.Csak győzzem kivárni a megjelenést.
1.
1.
Yanez
Ezt a címet is várom már! Végre jönnek a jó kis csapatós játékok, Nier, aztán ez a Hellblade, majd utána a God of War! Király! Már csak egy újabb Devil May Cry hiányzik a listáról, vagy egy Dante's Inferno folytatás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...