Jared Leto kaphatja a Tron 3 főszerepét

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A pletykák szerint a Disney elkezdte feltérképezni a lehetőségeit, hogy elkészítse a Tron régóta várt harmadik részét. Állítólag Jared Letót nézte ki magának a főszerepre, akinek produceri teendőket is adna a munkálatok során.

Hiába a Tron méretes rajongótábora, nem kényeztetik el túl sok folytatással. Az 1982-es eredetit 2010-ben követte a második rész, és bár a Tron 3-at azonnal elkezdték tervezgetni, a projektből azóta sem lett semmi.

Ezek után viszonylag jó hír, hogy a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Disney elkezdte feltérképezni a lehetőségeit, hogyan készíthetné el a harmadik részt. A munkálatok így bőven az előkészületeknél tartanak, sem írója, sem rendezője nincs az új filmnek, egyedül Justin Springer neve biztos, aki a Tron: Legacy után ide is beugrott producerkedni.

A pletykák szerint Springerék Jared Letót nézték ki maguknak a főszerepre, akinek produceri teendőket is adnának. Úgy tudni, a Tron 3 egy közvetlen folytatás lenne, és Leto egy Ares nevű karaktert alakítana, aki a harmadik rész eredeti szkriptjében is feltűnt már.

3.
3.
imchristailor
Amennyire tetszett a színészi teljesítménye a dallas buyers club-ban, annyira szörnyű volt az öngyilkos osztagban. Reményeim szerint az utóbbi csak azért volt így, mert az egész egy trágya domb volt és ez hozta magával.
2.
2.
Dresa
#1: Igen egyetértek!
Egy használható pontja volt a zene, amit a Daft Punk azért hozott valamennyire.

1.
1.
user101
Hát remélem jobb lesz, mint a második, mert se nem volt látványos, se nem volt érdekes de még csak izgalmas sem... viszont legalább pocsék színészi, rendezői munka volt... Szóval harjá Leto, benned van minden bizodalmunk ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...