Áprilisban jön az Outlast második része

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Red Barrels csapata megerősítette, hogy április végén ismét indulhat a rettegés, a csapat legújabb játéka, az Outlast folytatása ugyanis akkor kerül boltokba, méghozzá dobozos változatban is.

Tavaly októberben már belekóstolhattunk az Outlast folytatásába, hiszen a Red Barrels akkor tette elérhetővé a játék kipróbálható változatát. A végleges kiadásra sem kell már sokat várnunk, a stúdió ugyanis megerősítette, hogy az Outlast 2 április 25-én debütál, méghozzá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

További jó hír, hogy ha kimaradtak a játék előző iterációi, így az Outlast első része, valamint az Outlast: Whistleblower, akkor most lehetőségünk lesz együtt is pótolni őket, a második felvonás premierjével egyszerre ugyanis boltokba kerül az Outlast Trinity csomag, ami mindhárom játékot tartalmazni fogja.

Az Outlast 2 főszereplője egy Blake Langermann nevű újságíró, aki a feleségével egy terhes nő rejtélyes halálára szeretne fényt deríteni az Arizonában, a Sonora-sivatagban.

9.
9.
suresz
nagyon be vagyok zsongva!!
5.
5.
Gykrizsi
Várom, a témája nagyon érdekel.
3.
3.
dcba
#2: Akkor se ha fizetnenek erte, meg szeretnek elni es nem szivrohamban elpatkolni :D
2.
2.
NathanDrake
VR támogatást fog kapni?
1.
1.
dcba
Na bakker, epp csak megmenekultem Ethannel a Resident Evilben, majd utana Sebastiannal az Evil Withinben, erre megint kenytelen leszek egy horror jatekot jatszani. A Demo tetszett, bar kicsit jo lenne, ha nem ugyanaz lenne mint az elozo resz, csak pepitaban, hanem kisebb ellenfeleket mondjuk ki lehetne utni, mert ez az asztal alatt retteges neha baromi frusztralo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...