Mérföldkőhöz érkezett a Warhammer: End Times

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 8.
  • Biznisz
Link másolása
A független Fatshark jelentése szerint komoly mérföldkőhöz érkezett a 2015 őszén megjelent Warhammer: End Times - Vermintide, a játék eladásai ugyanis végre átlépték az egymilliós álomhatárt.

Martin Wahlund, a Fatshark vezetője boldogan jelentette be, hogy a 2015 októberében PC-re, majd később PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelent Warhammer: End Times - Vermintide eladásai elérték az egymilliós álomhatárt.

A csapat természetesen nem marad hálátlan, a bejelentés mellett ugyanis azt is megerősítették, hogy minden PC-s rajongó megkapja a Lorebook nevű DLC-t.

A leírás szerint valaki kitépte és ellopta a könyv lapjait, amelyek most Ubersreik környékén vannak valahol szétszórva. A mi feladatunk, hogy ne csak megtaláljuk a lapokat, de fel is fedezzük az egyes helyszínek történetét, miközben új ellenfelekbe és hősökbe is belebotlunk majd.

A játékról írt tesztünket itt olvashatjátok el. A PC-s változat az új Humble Bundle-nek is a része.

6.
6.
user101
Ez egy jelentősen megkésett hír lehet, mert 873'325 darab ment el Steam-en belőle csak a nyilvános profilok alapján ( pedig volt 955'591 is :). Szóval csak PC-re több, mint 1 milla ment el... konzolokkal együtt olyan 1.5 - 2 körül kellene ( kellene !!! ) lenie. Tényleg fura!
5.
5.
crytek

Ennyire gyngén fogy konzolra????? PC-n lassan 900K-nál van az eladás nehogymár 100k db ment csak el ps4+xbox one együtt.. Hihetetlen
4.
4.
Fooxfire
Igazából nem azért írtam mert zavar a dolog. Szeretem a warhammer világát. A DoW3-ra szerintem beruházok majd.
Egy Dark Angel seregem is van :D
3.
3.
Drazhar
#1: Nem csalás, de nyilván az is segítette őket ebben.
Amikor ilyen adatot közölnek abban minden benne van: az akciós példányok is.
2.
2.
Terawatt
#1: HB-nek is meg kellett vennie a játékot hogy tovább értékesítse a csomaggal szerintem. Mindenesetre ha 3 dlc pályát nem annyiért adnának mint majdnem az alap game még jobban menne nekik :)
1.
1.
Fooxfire
Hát most benne van a Humble Bundle-ben. Ha azt is bele számolták akkor csalás nem ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...