Mordhau - ha csalódtál a For Honorben

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A 64 fős középkori csatákra összpontosító Mordhau alig egy nap alatt zajos sikert aratott a Kickstarteren. A várostromok és a véres közelharc sok játékosnak megdobogtatta a szívét, pedig mostanában a műfaj kissé telített.

A Mordhau egy multiplayer központú belső nézetes játék, amelyben a közelharc dominál. Masszív, 64 fős csatákat vívhatunk benne, lesznek várostromok, lovas harc és persze összetett kardpárbajok is. A szlovén Triternion csapata 24 óra alatt kalapozta össze rá a kitűzött 80 ezer dollár a Kickstarteren - jelenleg 140 ezer zöldhasúnál áll a mutató, és még 25 nap van hátra az adományozásból.

Az Unreal Engine 4-gyel hajtott címben a precíz és véres közelharcok dominálnak, az irányítás elképesztő: az egérrel 240 különböző szögből, valós időben csaphatunk le a fegyverünkkel, így csakis a saját képességeinkre hagyatkozhatunk.

Természetesen számos kardot, pajzsot, bárdot, fejszét és lándzsát használhatunk, de a győzelmet íjakkal, katapultokkal és harci ménekkel is kivívhatjuk. Karakterünk kinézetét és eszközeit részletesen testreszabhatjuk.

A fejlesztők már közel egy éve dolgoznak a prototípuson, rengeteg ötletet megvalósítottak és átdolgoztak, mire a nagyközönség elé tárták a játékot.

A középkori hadviselés szerelmesei mostanság tobzódhatnak: a sort a Chivalry nyitotta, jelenleg pedig a For Honor a menő, de még idén megkapjuk a Kingdom Come: Deliverance-t és a Mount & Blade 2: Bannerlordot.

A Mordhau leghamarabb 2018 márciusában érkezhet PC-re, de a konzolos változatok is tervben vannak.

8.
8.
Simonus18
#7: obvious troll is obvious
7.
7.
xICEMANx
Ez egy nagy vicc... :)) bénább már ne is lehetne.. Jesszusom. Igazából még viccnek is rossz. Nahde jót nevettem rajta.
5.
5.
Mufika
#3: +1
A legjobb..bár remélem a multiplayeren picit ezúttal finomitanak, mert elég szűk vol
4.
4.
markoci555
#3: ennyi, jöjjön ki a Bannerlord, addig még talán befejezem a félbehagyott hadjáratom a warbandban, aztán minden ilyen le van sz*rva nagy ívből, mármint általam eddig is le volt, de így még pluszban :D
3.
3.
mestermagyar
Mount and bladeeeee! Annyi de annyi szaros cím akarjaeglovagolni de én egyikben sem bízom. Az taleworlds az M&B-vel az egyetlen bejáratott és ígéreteit nagyobb valószínűséggel megtartó szereplő.
2.
2.
Serapf
Kíváncsi vagyok konzolon hogy valósítják meg ezt az "egérrel 240 különböző szögből, valós időben csaphatunk le a fegyverünkkel" dolgot.
Die by the Sword játékra emlékszik még valaki? Az volt hasonló.
1.
1.
Simonus18
A szlávok vágják a témát, helyes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...