Folytatást kaphat a Bulletstorm

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 16.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan boltokba kerül a Bulletstorm felújtott változata, a Full Clip Edition, a Gearbox pedig úgy látja, ha sikeres lesz a játék, akkor nincs akadálya, hogy elkészüljön a rendes számozott folytatás.

Április első hetében mutatkozik be a 2011-ben megjelent Bulletstorm felújított verziója, a Full Clip Edition, a játék jogait időközben megszerző Gearbox pedig nagyon kíváncsi, hogyan fogadja majd a közönség az over-the-top lövöldét. Évekkel ezelőtt ugyanis nem alkotott maradandót a kasszáknál az Epic és a lengyel People Can Fly shootere, így nem véletlen, hogy nem is folytatódott a kaland.

A Borderlands-sorozat alkotói viszont ennél sokkal bizakodóbbak. Legalábbis Vincent Slaven, a Gearbox PR-csapatának menedzsere úgy nyilatkozott, hogy ha a kasszáknál jól teljesít a felújított változat, akkor nemigen lesz akadálya annak, hogy második részt kapjon a Bulletstorm. Mint mondta, a csapatnak rengeteg új ötlete és egyedi elképzelése van a folytatást illetően, így lenne miből építkezni.

A Full Clip Edition április 7-től lesz megvásárolható, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
Papus
Én anno nagyon vártam,állatnak tűnt embereket rugdosni a húsevő növényekbe stb.,viszont játszani vele rohadt unalmas volt.A potenciál ott van ebben az őrületben csak kreativitás is kellene,mert az teljesen hiányzott az elsőből.
8.
8.
kopic
Bejott az 1,.resze, szoval mar boven itt lenne az ideje folytatni. Az meg tenyleg gaz hogy anyagilag bukas lett, siman megerdemelte volna a sikert...
2.
2.
BrockSamson
Nekem kellemes kikapcsolodas nyujtott az elozo resz, igaz kicsit elfogult vagyok az iroval kapcsolatban, mert a Remender kepregenyek nagy kedvenceim. Minden esetre erdekelne egy folytatas, ha az elso resz szellemeben keszul.
1.
1.
user101
Tegyük hozzá, hogy akik megvették az eredetit ( mint ahogy én is ) nem fog erre a szemétre pénzt adni . Az, mivel semmi lényeges tartalmat nem ad és egyszer már kifizettük a játék árát, szóval POFÁTLAN és GERINCTELEN dolog újra megvetetni velünk és OCSMÁNY ZSAROLÁS, hogy ehhez a változathoz mérten teszik kérdésessé a folytatást. Nyaljátok meg a golyómat, gearbox !!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...