Jövő ősszel jön a Venom-film

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Most már hivatalos, jövő októberben érkezik a Pókember-univerzum egyik legismertebb főgenyójának, Venomnak az önálló, egyébként korábban már tervezett saját filmje.

Ugyan a Sony több alkalommal is csúnyán felsült a Pókember-filmekkel, úgy tűnik, annak korábban már tervezett egyik mellékágáról mégsem mondanak le.

A Variety most arról ír, hogy a Sony Pictures a Marvellel közösen újraindított, különálló Pókember-film mellett jövőre egy saját produkciót is mozikba küld. A Venom-mellékág a tervek szerint 2018. október 5-én mutatkozik be, a rendező pedig az a Roberto Orci lesz, aki a nyáron bemutatott új Múmia-filmet rendezte legutóbb.

Venom egyébként viszonylag friss hús a Marvel-féle univerzumban, hiszen először 1988-ban mutatkozott be az Amazing Spider-Manben. Az idegen szimbióta korábban Eddie Brock, Flash Thompson és Mac Gargan személyében lelt gazdatestre. 

6.
6.
user101
Azért megnyugtató, hogy nem csak nekem nem tetszett és anyagilag is bukta volt a cucc... Istenem, mint ha hájjal kenegetnének, annyira jól esik egy kis önigazolás ! :D

Félreértések elkerülése végett : nem annak örülök, hogy megbukott, hanem annak, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel... Pókember gáz... :)))
5.
5.
ilovenancythompson
végre egy érdekes karakter, szerettem hogy ki volt akadva pükfejre és mindig el akarta kenni a száját:D
2.
2.
Firsttime
Spider man is so amazin!!!! :)
1.
1.
Berkes2000
Remélem Vérontóval aprítják majd egymást és afféle antihős lesz, mint pl. Deadpool. A képregényben is már inkább ilyen mint kifejezetten gonosz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...