Sniper Elite 4 - jövő héten jön az első sztori-DLC

Link másolása
Jövő hét elején leporolhatjuk a mesterlövészpuskát, ugyanis megérkezik a Sniper Elite 4 első sztori-DLC-je. Emellett jön a Night Fighter Expansion Pack, valamint a többjátékos mód is kibővül.

Március 21-én több kisebb-nagyobb kiegészítő is megjelenik a Sniper Elite 4-hez.

A legnagyobb csomag, a Deathstorm Part 1: Inception, mely a háromrészes kiegészítőtörténet első felvonása. A sztori az alapjáték után játszódik Észak-Olaszországban, a főhős pedig ezúttal is Karl Fairburne. A sztori-DLC mellett érkezik a Night Fighter Expansion Pack is, mely három új fegyvert, valamint éjszakai bevetésekhez ajánlott skineket és álcákat tartalmaz.

Mindkét csomagot tartalmazza a Season Pass, így ha azt megvetted, ezekért már nem kell fizetni.

Ahogy azt a játék megjelenése előtt megígérték a fejlesztők, teljesen ingyen bővítik a multiplayer módot. Jövő héten az Elimination nevű móddal bővül a kínálat, melyben ha megölnek minket, a kispadra kerülünk, viszont ha csapatunk pontot szerez, azonnal respawnolhatunk.

2.
2.
atesz89
Utolsó pálya havas, DLC is havas lesz sztem már előrevetíti az oroszországi részt. Jól néznek ki a képek. Sokkal jobb játék lett mint a 3 volt. Nem olyan bugos mint az volt és még mai napig az is maradt.
1.
1.
joshfeed
Az új DLC-ben König őrnaggyal meg kell ölnünk a máltai találkozón Rooseveltet Churchillt és Sztálint... ja nem...
Marad az uncsi kaptafa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...