Az Electronic Arts szerint 170 dollárba fáj majd a Wii

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA egyik fejese egy interjúban tett említést arról, hogy a cég tudomása szerint Amerikában körülbelül 170 dollárba kerül majd a Nintendo next-gen gépe, a Wii.
Az EA egyik fejese egy interjúban tett említést arról, hogy a cég tudomása szerint Amerikában körülbelül 170 dollárba kerül majd a Nintendo next-gen gépe, a Wii.



David Gardner a GamesIndustry.biz exkluzív interjújában nyilatkozott a konzol áráról: "Japában hallottam, hogy a Nintendós srácok átszámítva körülbelül 170 dollárra tervezik a Wii árát - azt azonban nem vágom, hogy Európában is hasonló áron kerül majd a boltokba a gép." Gardner egyébként pozitív véleménnyel van a korábban Revolution kódnéven ismert konzolról: állítása szerint a vásárlók számára akár a második legjobb gép is lehet a PlayStation 3 után.
7.
7.
Utys
Mintha régebben arról is szó lett volna, hogy a Nintendo szerint a Wii-re kijövő játékok átszámítva 10k HUF alatt lesznek árban (hja, 9999). Mindenesetre eddig még mindig úgy néz ki, hogy Revo-t veszek. Pénz is megvan rá :D....csak maradjon is meg addig.
6.
6.
Daks
170 dolcsi jezus, azt egy atlag amerikai gyerek 1-2 het alatt osszesporolja...
5.
5.
demon68
érdekes az a kontroller, de én inkább ps3at veszek (vagy x360at, még nem döntöttem)
4.
4.
dr3l
Hmm... Ez már kezd érdekelni... Most már én is nagyon várom a wii-t ;-)
3.
3.
bem
akkor 35 - 40 rúgóba kerül kb. az nem is sok ezért a kütyüért.csak az a baj hogy játékot is kell hozzá venni és az meg nem olcsó mulatság gondolom
2.
2.
fojesz
Kicsit olcsóbb átszámolva, körülbelül 40 rongyba kerül így a gép nem? (Bocsi nem vágom, mennyi most egy dodó.)
1.
1.
Moebius
55000 HUF nem is lenne olyan rossz főleg ezzel a fura kontrollerrel.

Alig várom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...