Búcsúzkodik a PlayStation 3?

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy Japánban le fogják állítani az előző generációs PlayStation gyártását. A Sony ugyan még nem jelentette be formálisan a PlayStation 3 nyugdíjazását, a hivatalos weboldalán már célozgatnak erre.

Az előző konzolgenerációt már csak a PlayStation 3 képviseli, azonban nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan tőle is elbúcsúzhatunk. A jelek szerint Japánban nemsokára leállítják a konzol gyártását, erre a hivatalos weboldalon hívják fel a figyelmet. A Sony formálisan még nem erősítette meg a hírt.

Hogy globálisan milyen jövő vár a masinára, szintén kérdéses, elvégre a japán gyártás leállítása nem feltétlenül jelenti azt, hogy a világon mindenhol nyugdíjazzák a gépet. Japánban és Amerikában debütált a PlayStation 3 először, ott már 2006-ban boltokba került, a brazilok azonban csak 2010-ben kaptak belőle például.

Az előző generációs PlayStationből körülbelül 80 millió darabot adtak el világszerte.

21.
21.
Norbiii
Rengeteg minőségi játék jelent meg a játékkonzolra, ezekkel bármikor lehet játszani. Heavy rain, Beyond two souls, UC részek stb....a Beyondnak ráadásul olyan grafikája van, ami a mai generációban is simán elfér, kedvenc játékom Ps-re. Nagyszerű játékkonzol a Ps3!
20.
20.
strike19
Az első konzolom , a snes kínai klónon kívül.
14 éves voltam mikor bejelentették.19 évesen jutottam hozzá.
Nagyon jó kis gép volt.
Neki köszönhetjük a neten található Super Audio CD rippelését.
A neten található SACD 70 % PS3-mal rippelték.
19.
19.
DON GONDOCS
Szép időt lehúzott a ps3, sajnos többé nem lesz ilyen. A mai rohanó világban mindig szebb és jobb kell és így nem lesz többé ilyen hosszú életű konzol. Minden percét élveztem ameddig játszottam a ps3amal és az emlékek megszépültek. Titkon bízok Benne Hogy a X Scorpio és a Ps pro, ha drága is lesz, de hosszú ideőre terveznek vele.
13.
13.
shatterhand
Nem új címért kell venni ps3at. Elég venni egy újat (hasracsapok pl 30ért), azt beszerzel rá bagóért egy rakás jó címet. Erre jó. És nem kell tartani,hogy használtan veszel vmi szart ami egyből ylod-os lesz.
11.
11.
Neo1989
Bluray lejátszó-nak még mindig jó lesz. Meg zenét hallgatni. Én nem adom el az enyémet az 100.
9.
9.
isti89
Nekem egy ugyan ilyen fajta slim gépem volt mint a képen is látható cech-3004b típus. :) Merem állítani hogy a generáció legjobb és legerősebb gépe volt. Szép emlékeket köszönhetek neki (God of War3,Ascension stb...) . Ég veled! Már leváltottam egy Playstation 4 Slim Glacier White gépre. Minden szép emlék ellenére én is azt mondom hogy ideje már nyugdíjba küldeni. Jó szolgálatot tett de sajnos ma már nem állja meg a helyét.
7.
7.
kergabi83
Az én Slimem valszeg örökre megmarad. A vadiúj bontatlan xbox 360 E társaságában! :D
Azért az kemény, hogy már 11. éve piacon van.
6.
6.
Heldengeist
Egyébként fojesz saját gépe látható a képen?
5.
5.
RangerFox
Van még 4-5 hidden gem, amiket kipörgetek még rajta, aztán én is váltok, már rég nincs benne élet, a sportjátékokat is kár kiadni rá, ég és föld a generációk közötti különbség. Szép emlékeket adott, de ideje továbblépni.
4.
4.
Yanez
3.
3.
fehersam
Még tervben van beszerezni egyet. Rengeteg jó játékot kaptak rá a PS-plus tagok, és mindegyiket kosárba raktam hátha egyszer majd jól jön...így azért összegyűlt pár játék.
2.
2.
zozo76hun
az hogy nem.gyartjak meg nem.jelenti azt hogy nem.tamogatjak.
1.
1.
Heldengeist
Nem nagy sokk. A mostani generáció már 4 éve piacon van, az előzőre pedig nagyon már nem jön semmi. Nem hiszem, hogy amúgy is sokan állnának sorba új PS3-ért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...