Kiderült, hogy mi lesz az új Alien címe

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha még két hónap hátravan az Alien: Covenant megjelenéséig, Ridley Scott már elárulta, hogy mi lesz a folytatás címe. Scott ráadásul alaposan rákapcsolna, a Covenant után öt újabb Alient szeretne.

Miközben gőzerővel készülünk az Alien: Covenant május 18-i premierjére, Ridley Scott ugyanilyen lendülettel pörög a következő rész munkálatain. Nemrég azt nyilatkozta, hogy hamarosan kezdetét veheti a forgatás, most pedig azt is megerősítette, hogy a film címe Alien: Awakening lesz.

További érdekesség, hogy a Fandangónak adott interjúban azt is kifejtette, az Awakening nem a Covenant folytatása lesz, a története ugyanis a Prometheus és a Covenant közé ékelődik majd be. Aki esetleg amiatt aggódna, hogy Scott bácsi elfelejtene elvarrni valamilyen szálat, ne tegye: azt ígérte, ha az Awakening és az utána lévő rész sikeres lesz, újabb három epizódot forgatna...

15.
15.
Lehetne alternatív folytatást írni. Könyvben is volt ilyen. Én hatalmas fan vagyok, mégis talán a négyet mondanám a leggyengébbnek. Az új rész sem tűnik többnek egy remake-nél, egyelőre nem győzött meg.
14.
14.
Nicodemus
Szerintem is jo mindegyik resz. A harmadiknak nagyon szeretem az atmoszferajat a negyediknek pedig a kepi vilagat. A Promcsi is tetszett bar voltak hibai. Az Alien Covenantot pedig nagyon varom, mert Scott maga mogott tudhat egy nagyon szines es izgalmas filmografiat es ennyi tapasztalattal biztos hogy tud majd ujat mutatni.
13.
13.
dcba
#10: En ezzel a kommentel csak egyeterteni tudok. En is szeretem mind a 4 Alien filmet es idiotasag lenne ignoralni oket.

Ha nem is szeretik sokan, akkor is a kanon resze es tessek figyelembe venni.
12.
12.
Nicodemus
Orulok hogy tobb filmet tervez Scott papa. Viszont orulnek ha meg azelott hogy visszavonulna vagy eltavozna csinalna megint fantasyt (mondjuk Legend 2) illetve olyat amit meg nem probalt.(pl. kepregeny adaptacio vagy pszicho thriller).
11.
11.
SgtEversmann
#9: Az Elysium és a Chappie elég hullámzó mínőségűek voltak :/ Szóval inkább az öreg. Ő se tud írni. De legalább rendezni azt nagyon.
10.
10.
#7: En azert nem neveznem jo otletnek hogy alapbol ugy indit, hogy szarjuk le a harmat-negyet mert neki nem tetszett, ne o mondja mar meg nekem, hogy melyik tetszik es melyik nem. Gyulolom az ilyet. En az osszes Alien reszt szeretem egyforman.
9.
9.
Simonus18
#7: Pedig kiváncsi lettem volna a Blomkamp-es Alien 5-re, dehát Ridleyre kapuzárási pánik tört, s hát ha már ő az atyja az Alien-nek (de főként Giger) így hát végülis meg van az úgymond univerzális joga hozzá mit tesz vele. Nekem bejött a Prometheus, s a vele járó sok lehetőség is igen ínycsiklandozó, szal nyugodtan jöhet felőlem bármi tőle.
7.
7.
Drazhar
#5: Igen, az a baj, hogy az öreg már nem valami friss. A Covenant is teljesen másnak indult, fogalma sincs mit is akar csinálni igazából. Évekig úgymond leszarták az Alien franchise-t, Blomkamp-nek volt egy jó ötlete, erre most annak betett ezzel, hogy ő akarja még folytatni. (Ami várjuk ki a végét, még jól is elsülhet - de jelen állás szerint húztak egy Force Awakens-t, ami ciki lenne)
6.
6.
markoci555
Az a beékelés még érthető, hogy kerek lehessen, de mi az a többi 5 (vagy így 4) nekem soknak tűnik, pont mint Alien-ből.
5.
5.
Simonus18
Szal most már ilyen episodikus részeket is tervez, mint pl. a Star Wars Story Rogue One volt. Ez végülis nem rossz ötlet, csak kétlem, hogy Ridley agya tisztán fog működni még egy dekád alatt is
.
4.
4.
Remake lesz a kettőből is akkor?
3.
3.
Mortis
én meg egy jó Alien filmet szeretnék, szóval ne kapkodjunk.
1.
1.
delphijos
"azt ígérte, ha az Awakening és az utána lévő rész sikeres lesz"

Azért elötte a Covenant-ot is várja már meg.... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...