Ingyen is kipróbálható az Eternal Crusade

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 20.
  • Akció
Link másolása
Nem sikerült valami fényesen a Warhammer 40.000: Eternal Crusade rajtja, ezért a Bandai Namco ingyenes formában is elérhetővé tette az MMO-t. Ha ezt választjuk, csak egy kaszttal játszhatunk, és lassabban is fejlődünk.

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade nem havidíjas játék, elég egyszer megvásárolni, azonban úgy tűnik, ez sem hozta meg az átütő sikert a készítőknek. A hétvégén elrajtolt hát a cím ingyenes próbaváltozata, amit az MMO steames adatlapjáról érhettek el.

Az ingyenes változat használatával csak az egyik kaszthoz fértek hozzá az öt közül, és a fejlődésetek is harmadára lassul. Aki szeretne megszabadulni a korlátozásoktól, kénytelen lesz bevásárolni a játékbeli kreditekből: 20 ezer kredit, és korlátlan hozzáférést élvezhettek, normális tempóban fejlődtök, és még a krediteket is jóváírják a játékban!

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade tavaly szeptember óta kapható PC-re, a konzolos változatok továbbra is a limbóban bolyonganak.

2.
2.
Dreadlox
Ha optimalizálva lenne, meg hozná azt amit beigértek akkor simán egy jó multi cím lenne. De hogy gtx 660 ti-al lowon se tudok kifacsarni belőle stabil 30 fps-t úgy hogy hányadékul néz ki az egész, az vicc. Mellette BF4 ultrán elzakatol 40-50 fps körül.
1.
1.
Dark_Temptation
ez sem fog sikert hozni XD csak így tovább idióták XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...