Overwatch - Orisa hadrendbe állt

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Blizzard jóvoltából mától elérhető az Overwatch legújabb karaktere, Orisa mindhárom platformon. Ezenkívül a fejlesztők nem zárkóznak el attól, hogy egyszer pályaszerkesztővel lepik meg a kreatív rajongókat.

Orisa egy vérbeli tank, akit elsősorban arra terveztek, hogy megvédje csapatát. Fúziós fegyvere egy automata ágyú, amely bár szépen sebez, lelassítja gazdáját. Alternatív tüzelési módja a Halt, amely lelassítja és a robbanás epicentruma felé húzza az ellenfeleket.

Orisával eleinte nem játszhatunk a Competitive Play játékmódban - csak egy hét után -, mivel a készítők szerint kell egy kis idő arra, hogy a játékosok kiismerjék őt. Az új jövevény jelenleg az Arcade, a Quick Play és a Play vs. AI módokban vethető be.

Az új karakter az 1.9-es patch része, amely már elérhető PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

További hír, hogy a Blizzard szerint nyártól már a Play of the Game és a highlight visszajátszásokat is elmenthetjük.

Ezzel egy időben az Overwatch rendezője, Jeff Kaplan a játék fórumán utalt egy esetleges pályaszerkesztőre, vagyis ahogy ő fogalmazott, "extrém módon nyitottak rá". Mivel a shootert egy teljesen új motor hajtja, ez nem kis feladat, szóval belátható időn belül még ne várjunk rá.

Ti mit szólnátok a rajongói modokhoz és térképekhez?

8.
8.
#7: Azért, mert ha jól használod, teljesen össze lehet zavarni az ellent, és ez elég szórakoztató tud lenni. :D Gyakran killekre sem kell hajtani, már a jó helyezkedéssel is sokat teszel. Hanamura-n pl. elég ha bemész az első pontra foglalni, odajön valaki, eltűnsz, megint be, repeat, ezzel teljesen meghülyíted és idegesíted őket, csak erre fognak figyelni. Aztán mire a második-harmadik is jön, hogy kiszedjenek végre, a csapatod már gond nélkül át is jutott a csomóponton, és gyakorlatilag tiétek az objective.
7.
7.
hadzsime
#5: Sombrát én sem tudom sehova tenni. Mindig is csak egy gyenge Tracernek tartottam, de látom, hogy sokan játszanak vele. Nem értem miért tetszik az embereknek, de az tény hogy gyakran látni Sombrát.
5.
5.
imchristailor
#4: Mert Sombrat meg sokan jatszak
4.
4.
Naridar
#1: Mindent tud, de mindent csak kicsit, így hiába van a csapatban, sem Reinhardtot, sem Zaryat, sem D.Va-t nem fogja tudni helyettesíteni, egyedül a mozgástiltó képességekkel szembeni rezisztenciája egyedi, ehhez mérten pl egy Mei vagy Zarya ulti megállítására jó. Ráadásul tankhoz mérten kevés a HP-ja, hatalmas a hitboxa és nagyon a képességeire van utalva, egy Sombra hack simán kiiktatja a játszmából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...