Mozgásban a Gran Turismo Sport

Link másolása
Nemrég elindult a Gran Turismo Sport bétája, melynek apropóján előkerült egy remek minőségű játékmenet-videó a címből - 1080p-ben 60 fps mellett csodálhatjuk meg az ikonikus Schulze Motorsport Nissan GT-R Nismo GT3-at.

Nemrég indult el a Gran Turismo Sport zárt bétatesztje, mely egyelőre csak az észak-amerikai játékosok számára érhető el. A kipróbálható változat fokozatosan bővül majd, egyre több játékos és régió számára lesz kipróbálható.

Most érkezett egy egészen látványos videó a bétából, melyen 1080p-ben 60 fps mellett nézhetjük meg, amint a Schulze Motorsport Nissan GT-R Nismo GT3 teljesít egy kört Brands Hatch-en. Ez volt az az autó egyébként, amit Kazuonori Yamauchi vezetett a Nürburgringen.

23.
23.
Nothing
Ha ilyen hangja lenne a porszívóknak, egész nap takarítanék!
22.
22.
Őrnagy
Hihetetlen, hogy mennyi jó játék jön ps-re, de egy színvonalas autóversenyt nem képesek már összehozni...
21.
21.
DON GONDOCS
Hát ez nagyon semmilyen. Vagyis de, borzalmasan amatőr.
19.
19.
kergabi83
#18: Mondjuk hogy a Driveclubnak van hangulata (és nem néz ki rosszul), ezt a félnótás bandát meg egy jóideje rugdossák, hogy adjanak már elő valamit. Csak sajna ez rajtam(rajtunk) nem sokat segít... :D
18.
18.
Krezy
Oké,hogy ez csak egy videó...
De csak szerintem szebb a DriveClub ?o.O
Oké,hogy nem a Grafika számít,de maga a játék menet is unalmasabbnak tűnik :/
Kár érte,régen nagyon szerettem a GT sorozatot,amikor még volt benne olyan mód,hogy a semmiből kell felhoznod magad,használt kocsit kelett az elején venned stb...
17.
17.
kergabi83
Aztán ez mitől jobb mint a 3000 forintos PCars? Ami már 2 éve megjelent...
16.
16.
ollie92
2014-ben még jó lett volna, de 2017-ben ez a szint kevés. Ezt körbekocsikázza a FM6, sőt lassan kijön a FM7 is !
15.
15.
Edgar26
Szerintem nem néz ki rosszul, de az igaz, hogy a törésmodell és a hang nem az igazi. Összességében nem rossz, kiváncsi vagyok, hogy mennyit fejlődik a béta után és mennyibe kerül majd.
14.
14.
NECROSMOKE
11.
11.
Angelwing
Az összes youtube-os videó tömörített FOS minőség! Oda írhatják hogy 1080P 60fps de akkor sem olyan éles a kép mint az elvárható lenne ilyen megadott adatok mellett. A játékról annyit hogy Gran Turismo párti lévén a grafika szép a hangok rendben, de a játék hagy kívánnivalót maga után. Törésmodell hiánya és a kevés tartalom miatt! Fejlődik a játék csak csiga tempóban kb.
8.
8.
molsz187
Porszívót se hallotal még ??? :D
7.
7.
molsz187
Mutogathatod is napestig azt a sz*rt! :D Hát a laferrarinak se ilyen a hangja :D hát nem tudod mi a különbség az arcade meg a szimulátor között az a te bajod ! Fps mindegyiknèl ugyanannyi .. nem értem ezt a szaggatas dolgodat! :D
3.
3.
molsz187
Egyáltalán nem szaggat! A általad belinkelt videó nagyon szép osszevagott videó nem gameplay egy xboxos arcade autos játékból ... Köze sincs a turismohoz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...