Mégis megjelenik Ausztráliában az Outlast 2

Link másolása
Múlt héten nagy port kavart, hogy Ausztráliában a helyi korhatár-besorolásért felelős hivatal betiltotta az Outlast 2-t. Most úgy tűnik, mégsem maradnak ki a horrorkalandból a szigetország játékosai.

Múlt héten adtunk hírt róla, hogy az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal betiltotta a szigetországban az Outlast 2-t.

Az indoklás szerint a játék úgy ábrázolja a "szexet, a droghasználatot és -függőséget, a bűnözést, a kegyetlenséget, az erőszakot és más undort keltő jelenségeket, hogy azok sértik az erkölcs, a tisztesség és az illem általánosan elfogadott normáit a felnőttek körében".

A történet időközben érdekes fordulatot vett, ugyanis a bizottság felülírva korábbi döntését mégis hagyja forgalmazni a címet Ausztráliában. A játék természetesen megkapta a legmagasabb, R18+-os besorolást, de legalább kapható lesz.

Hogy a bizottság miért bírálta felül korábbi határozatát, azt nem tudni, ugyanis a Red Barrels tájékoztatása szerint semmilyen változtatást nem eszközöltek az Outlast 2-n, az egész világon egyetlen, cenzúrázatlan verzió fog megjelenni április 25-én.

9.
9.
tekka
Ez elég durva játék, gondolom az első rész után mindenki tudja hogy mit vesz 18 plusz mindenki látja hogy ez nem mário ennyi.
8.
8.
KeXxX
A képen lévő köcsög ollós csávót nem tudom elfelejteni valahogy.. :D
7.
7.
dcba
Ausztraloknak orias kivetiton kene vetitetni az idiota beteg Szerb filmet, hadd oruljenek :D :D
5.
5.
aordog
#2: 2005 óta ismerem a páromat ( mostanra màr a felesègem). 2 csodàs kisfiam van....
ès èn szoktam ritkán pornót nézni. Kedvencem a Cumshot :)
Amúgy a párom az àgyban partner mindenben. Nagyon szeretjük egymást. Amíg êlek csak Ô kell nekem!
Szerinten hülyeség, amit írtál ès jobb szeretkezni, mint nézni, de hazudik aki kijelenti, hogy Ô sohasem.
Aki hazudik az a legnagyobb beteg ês a rejtett dolgok a legdurvábbak. Azok az emberek a beteg állatok.
4.
4.
#2: Hát ha ez ilyen egyszerű lenne, de totál nem. Nagyon sarkítod, hogy van a pornó, aztán aki azt nézi nem tud szeretkezni. Holott egy sor másik dolog is kell hogy hasson az emberre, akár a párválasztás, akár a szülői példa, megbeszélés, de lehetne sorolni száz másik ingert is aminek megléte vagy hiánya összekapcsolódhat ezzel a problémával. A probléma amúgy pont az, hogy PORNÓ ON vagy OFF. Holott ha megkérdezel egy szexuálpszichológust, kizárt hogy ilyen egyszerű a képlet ebben a témában.
3.
3.
l4cyk4
Opportunizmus és csordaszellem!?
2.
2.
Yetikoma
#1: Attól, hogy van korhatár besorolás még mondhatják rá, hogy ez nem fér bele a 18+ kategóriába. Itt inkább az lenne a kérdés, hogy kulturált állam vagy vaskalapos beszűkült rezsim mond rá nemet. Mindkét esetben arról lesz szó, hogy nem szeretnének gondolat ébresztő tartalmakat a csoportba juttani. Az első esetben nem szeretnének olyan igényt kreálni és így kielégíteni ami aberrált szét csúszot állatokat vagy "funkció vesztett" szerencsétleneket szül. A másik esetben nem szeretnének olyan gondolkodókat akik a rezsim ellen hatnak.
Az elsőre lehet példa a pornó. 18+ és ennek ellenére egy sor szexuális zavar hátterében az áll. Van aki nem tud szeretkezni csak dugni van aki nem mer mert teljesítmény orientált lesz van aki egyre dúrvább dolgokat akar kipróbálni és ez rámegy a párkapcsolatára és acaládjára. Azokban a csoprtokban ahol nincs ilyen könnye elérhető pornó ezek aproblémák nem vagy alig jelennek meg. Természetesen 10.000-ből egy embernek gyűlik meg vele a baja, de magyar országon 1000 nyomorultat jelentene... . Természetesen a legoptimálisabb egy olyan stabil kulturális alap megteremtése lenne ahol ezt a társadalomra lehet bízni, de öszintén hol van most erre példa?
1.
1.
Extol
A kényes anyjukat azt. Akkor a korhatár besorolás minek? Dísz a dobozon? Vonatkozik ez mindenre, nem csak játékra. Degeneráció a maximumon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...