Golyózáporos traileren a felújított Bulletstorm

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 24.
  • Videó
Link másolása
Két hét van még hátra a Bulletstorm felújított változatának megjelenéséig, de a Gearbox már most kidobta a Duke Nukemet is felvonultató Full Clip Edition premier előtti előzetesét.

Az eredeti Bulletstorm még 2011-ben jelent még, és a lengyel People Can Fly játéka tulajdonképpen a Gears of War tesztoszterontól duzzadó korszakát igyekezett meglovagolni, csak sokkal elborultabb formában. A játék végül nem lett átütő siker, de az időközben a Gearboxhoz került jogok miatt a Borderlands-sorozat alkotói láttak még benne fantáziát, így felújították a játékot.

A Bulletstorm: Full Clip Edition április 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A finomhangolt csomag többek között nagy felbontású textúrákkal, megnövelt poligonszámmal, átdolgozott hanghatásokkal és simább framerate-tel operál majd.

11.
11.
user101
Hát ez a trailer... hát ez szar lett... :/ Szednék ki az eredetiből a gfwl-t és kell a picsának a felújított, a régi is tökéletesen megfelel... >:E
10.
10.
Simonus18
Ezeket, melyek e trailer alatt is futnak csak szimplán úgy hívom "GAY MUSIC"
9.
9.
Mi ez a szar alatta? (Nem fogom zenének nevezni.) Az eredeti trailerei alá még jókat választottak.. :/

Szerintem is jó kis játék volt amúgy. Azért kiadhattak volna mellé egy Duty Calls remastert is. :P
4.
4.
dcba
#2: Nem kell Day One megvenni, Day One csak azok vasarolnak akik a legnagyobb fanok, a maradek akinek nem olyan fontos, inkabb var fel evet es addigra pl ennek az ara is csoda ha 10 dollar lesz.
2.
2.
Dreadlox
Ha legalább 20-30 dolcsi lenne és azoknak akiknek megvan odaadnák vagy nekik mondjuk 5 dolcsiért, még oké lenne. De hogy teljes áron ez 7 éves játékot? Hülyék ezek?
1.
1.
elgeri
Szép volt, jó volt, anno!
Most nem tudom miért kellene az időmet erre pazarolni.
Ha legalább egy folytatás lenne :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...